Neulegraffiti ja Kynäruiskutyöpajat ala Supafly

605

 

 

Supafly-katutaidetyöpajoissa pääset kokeilemaan kynäruiskumaalausta ja neulegraffitia. Pääset tekemään ja toteuttamaan alan ammattilaisten kanssa töitä, joissa sinä olet tekijä ja tähti samaan aikaan. Mitään aiempaa kokemusta et tarvitse, into riittää. Työpajoja ohjaavat alan ammattilaiset Tero Silvonen ja Maikki Rytkönen. Työpajat on tarkoitettu yli 14-vuotiaille ja ne ovat maksuttomia. Työpajat ovat avoimia, niihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

 Sypafly on mukana myös rakentamassa väliaikaisia katutaideseiniä. 

** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **

Supafly on Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen tukema katuelämäprojekti, jossa toteuttajina ovat nuoret ja nuoret aikuiset.

Tavoitteena on kehittää ja edistää katutaidetta mm. antamalla nuorille mahdollisuuksia löytää uusia ilmaisukeinoja, dokumentoimalla tapahtumia, luomalla kopioitavia malleja ja vaikuttamalla nuorten elinoloihin. Tärkeintä on luoda uusia areenoita nuorten katutaidetöille ja ylläpitää niitä kehittäen toimivia malleja.

Projekti perustuu osallistujien vapaaehtoisuuteen. Nuorisoasiainkeskus tukee toimintaa antamalla nuorten käyttöön ohjausta, kalustoa ja materiaalia sekä ennen kaikkea neuvontaa ja tietoa.

Supafly on osa nuorisoasiainkeskuksen World Design Capital 2012 Helsinki -hankkeita.

Lisätietoa:

www.supafly.net 

www.facebook.com/supaflyhelsinki 

 

www.youtube.com/user/supaflynet 

www.twitter.com/supaflynet