Muu toiminta, syksy 2011

337


Leikkilauantait

17.9. Junaratajuhlat
29.10. Kokkijuhlat (eli nyyttärilounas, niin kuin muulloinkin, mutta lapset ja aikuiset valmistavat yhdessä)
6.12. Linnanjuhlat
Tila Sali ja Klubi

Kääntöpaikan Leikkilauantait leikkiville lapsille ja aikuisille! Alakerran Klubilla voi syödä omat eväät ja keittää kahvit. Maksuton sisäänpääsy.

Vihreä lukupiiri
Vihreä lukupiiri kokoontuu noin joka toinen kuukausi. Lukupiirissä luetaan laveasti vihreään teemaan liittyviä kirjoja. Mukaan voi tulla vain kerran tai useammin. Ensimmäinen kerta on 2.9. klo 18-20, jolloin käsiteltävänä on Ville Ylikahrin toimittama Onnellisuustalous. Piiri on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Lukupiirin järjestää Arabian Vihreät.

Kääntöpaikan lukupiiri
Sunnuntaisin 29.1., 11.3., 22.4. ja 3.6.
Klo 18-19.30
Seuraavaksi tapaamiskerraksi luettavan kirjan selville saamiseksi ota yhteyttä: onya@pp.inet.fi

Lukupiirissä on vielä tilaa. Keskustelun lomassa juomme teetä ja syömme jotain hyvää. Tervetuloa mukaan!

Monikulttuuriset iltamat / Multicultural events
Su 2.10., 6.11. 4.12.
Klo 17-18.30
Tila Sali
Vetäjä Malin Grahn
Maksuton/Free admission

Joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai Kääntöpaikka toimii monikulttuurisena kohtauspaikkana, minne ihmiset kaikkialta maailmasta ovat tervetulleita viettämään
mukavaa iltaa, juomaan kupin kahvia tai teetä, tapaamaan uusia ja vanhoja ystäviä sekä nauttimaan monikulttuurisesta ilmapiiristä! Tilaisuudet on avoimia Sinun
ideoillesi ja toiveillesi. Minkälaista monikulttuurista toimintaa Sinä kaipaisit kaupunginosaasi? Tervetuloa mukaan kehittämään monikulttuurista ja värikästä kaupunginosaa!

Every first Sunday of month, Kääntöpaikka will be a multicultural meeting point where people from all around the world are welcomed to drop in and have a cup
of coffee or tee, meet and make friends and spend some nice time in a multicultural environment! The events are open to your ideas, wishes and contributions. What kind of multicultural activity would you wish to find in your neighborhood? Welcome to develop a multicultural and lively neighborhood!

Toimen tytöt
Torstaisin
Sudenpennut: to 16.30-17.30
Seikkailijat: to 17.30-19.00
Tarpojat: to 19.00-20.30
Lisätietoja tt.partio.net 

Toimen Tytöt tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista partiotoimintaa, jossa tärkeimpiä asioita ovat mm. yhdessä toimiminen ja luonnossa liikkuminen. Tällä hetkellä Toimen Tytöissä toimii kolme eri ikäkausiryhmää, sudenpennut (7–9-v), seikkailijat (10–12-v) ja tarpojat (12–15-v).

Arabianrannan Martat ry
Maanantaisin 12.9 ja 14.11 Kääntöpaikalla
Klo 17.30-20
Puheenjohtaja: Leena Tuokko
Arabianrannan Martat netissä

Marttailu. Sitä on nyt liikkeellä. Mikäli sinäkin liikahdat marttailuun, tule tutustumaan vaikka meidän jäseniltaamme kuukauden toisena maanantaina (ei kesäisin). Vuosina 2011-1013 teemanamme on Hidastamalla hyvinvointiin. Jäseneksi voit helposti liittyä esim. www.uudenmaanmartat.fi, näiltä sivuilta löydät myös hyödyllisiä tietoja martoista ja houkuttelevia tapahtumia.

KÄÄNTÖPAIKAN GALLERIA

Kääntöpaikan Salissa toimii muun toiminnan ohella myös taidegalleria. Gallerian näyttelyt vaihtuvat joka kuukausittain. Kevään näyttelytiedot ja avajaiskutsut julkaistaan Kääntöpaikan nettisivuilla. Galleria on näytteilleasettajille ilmainen eikä peri provisiota myydyistä töistä. Lisätiedot: Kati Pelkonen, kpelkonen@gmail.com 

Elokuu
Irja Luostarinen – Suku maalaussarja
Syyskuu
Lisa Erdman – Fake Pharmacautical Ads
Lokakuu
Juha-Matti Pitkänen – Maalauksia
Marraskuu
Taideterapiaopiskelijoiden näyttely
Joulukuu

Juha Blomberg – Maailman ihmisiä -valokuvanäyttely

KIRPPUTORIT

Kerran kuussa sunnuntaisin Kääntöpaikalla järjestetään kirpputori ja sen yhteydessä kahvila. Myyntipöytä on ilmainen, mutta vaatii varauksen sekä sitoutumisen paikalle tulemisesta. Kirpputoripäivänä pöydästä peritään 10€ pantti, joka palautetaan, kun pöytä ja myyntialue on tapahtuman jälkeen siivottu. Ilmoittautuminen.

Syksyn kirpputoripäivät ovat 21.8., 11.9., 9.10., 13.11.