Musiikki 2018

752
ramiramdelin 11

Pop&Jazz lava

12.00 Rami & Rantojen Miehet

Rami Shikeben on Kalliolainen laulunkirjoittaja, jonka laulujen pussikaljaromanttisessa mielenmaisemassa Rantojen Miehet seikkailevat aamuyössä kohti Peltimansikkapeltoja. Suomirok on raikkaampaa kuin koskaan.
Vuoden pystyssä ollut bändi tiputtelee talven studiosessioiden tuloksia kevään ja kesän mittaan.

Kokoonpano:
Rami Shikeben – laulu, komppikitara
Henri Hyökyvirta- soolokitara
Jerry Uusitalo – basso
Kalle Jokela – koskettimet
Santtu Okkonen – rummut

 

13.00 Miri & Hyvät Ihmiset

Mirí on nuori laulaja/-lauluntekijä, jonka hänen Hyvät Ihmiset -yhtyeelleen säveltämä suomenkielinen musiikki rikkoo odotuksia uniikilla pop-musiikin genrerajoja venyttävällä tyylillään. Kuulijaa viedään tunteesta toiseen rehellisten ihmisyydestä ja rakkaudesta kertovien tekstien saattelemana.

Luvassa on samalla mahtipontinen mutta herkkä, puhutteleva sekä kutkutteleva kokonaisuus 10-henkisen bändin säestämänä.

IMG 4180 1

Kuuntele tästä!

14.15 Weatherman

Weatherman on nelihenkinen alt-rock pläjäys pääkaupunkiseudulta. Yhtyeen kappaleet ovat häikäilemätöntä grungepoppia; musiikkia niin myötä- kuin vastoinkäymisille. Tällä bändillä melankolia on menevää ja riffit taatusti maukkauita!

WM AKF

 

15.30 Peela

Peela on helsinkiläinen jazzfuusiobändi, joka esittää pääasiassa kitaristi/säveltäjä Johannes Granrothin energisiä kappaleita. Heidän musiikissaan on vaikutteita jazzista, funkrokista ja neo-soulista, jotka muodostavan pohjan jolla muusikot saavat leikkiä ja improvisoida. Peelan debyyttialbumi ”Layers” on parhaillaan työn alla ja se julkaistaan toukokuun lopussa!

Johannes Granroth – Guitar
Johan Dahlbo – Drums
Maja Mannila – Keys, Vocals
Sami Leponiemi – Sax
Antti Ahoniemi – Bass
Jani Lehtioksa – Percussion

Mot Väggen

 

16.45 Entäs Peltonen?

Vuonna 2013 perustettu Entäs Peltonen? sekoittaa suomenkieliseen kitarapoppiinsa aimo annoksen funkfiilistelyä sekä rockvaikutteita. Nuorta energiaa ja iloa säteilevä livemeininki on muodostunut yhtyeen tavaramerkiksi.

2015 julkaistu omakustannesingle ”Entä Jos/Kesän Sateet” johti levytyssopimukseen Atte Blomin johtaman Ainoa Productions-yhtiön kanssa. Maistiaisia vuoden 2018 alkupuolella julkaistavalta esikoisalbumilta on kuultu ”Mark Twain/Vaiheilen”-tuplasinkun sekä tuoreimman ”Nurkkapöytä”-singlen muodossa.

Ainoa Productions julkaisee 9.3. Entäs Peltonen? -yhtyeen samannimisen debyyttilevyn joka sisältää 10 omaa tuotantoa olevaa sävellystä. Albumia juhlistetaan 10.3. Semifinalissa.

Ahti Kulo – laulu Aksel Linros – kitara, koskettimet Eetu Hämäläinen – rummut Eetu Tuominen – kitara Kalle Kauranen – basso

entäspeltonen

 

CHILLI LAVA

12.15 The Fisherman & The Sea

The Fisherman & The Sea tunnetaan toistaiseksi vielä paremmin Suomen rajojen ulkopuolella. Etenkin Yhdysvalloissa yhtyeen folkia ja indierockia laulaja-lauluntekijäsoundiin yhdistelevä musiikki on soinut indie-radioaalloilla ja yhtyeen kaksi EP-julkaisua ovat tuoneet rapakon takana palkintoehdokkuuksia sekä vuoden kansainvälisenä bändinä että parhaasta alternative-kappaleesta (2017 Los Angeles Music Critic Awards ja 2017 International Acoustic Music Awards).
Arabiassa yhtye juhlistaa päivää aikaisemmin New Jerseyssä julkaistavaa ”Rock Against Hate, vol. 2”-kokoelmaa, jonka tuotot ohjataan ”Planned Parenthood”- ja ”The Trevor Project”-hyväntekeväisyysjärjestöille. Myös kesän alussa julkaistavalta kolmannelta EP:ltä ”I Can’t Alone” on luvassa uutta musiikkia.

Tutustu yhtyeen musiikkiin näistä:
Spotify: http://spoti.fi/2B2Ma89
iTunes: https://apple.co/2jWZjZ0
Google Play: http://bit.ly/2Cqli2i
Amazon: http://amzn.to/2E5jyQt

Kotisivu: http://thefishermanandthesea.com/music

trail of lies hirsitetris still

Valokuva: Hirsitetris

13.30 Maria & Arttu

Maria & Arttu on kovassa nosteessa oleva yhtye, joka sekoittelee musiikissaan raikkaalla tavalla soul- ja pop -genrejä suomeksi. Yhtyeellä on tunnistettava, autenttinen ja melodinen soundi, jonka pääosassa on Marian samettinen laulu ja pääsoittimena kitara. Yhtye on tunnettu voimallisen herkästä ja dynaamisesta live-esiintymisestään.Yhtye työstää parhaillaan alkuvuodesta 2019 julkaistavaa esikoisalbumiaan, jonka kappaleet ovat Marian säveltämiä ja sanoittamia. Tulevalta albumilta on lohkaistu keväällä 2018 kaksi singleä Päästän irti ja Yhdessä yksinäinen. Molemmat kappaleet ovat saaneet innostuneen vastaanoton sekä radiosoittoa ja Yhdessä yksinäinen voitti Ylen levylautakunnan 28.4.2018!
 
Kokoonpano:
Maria Lentonen/laulu
Arttu Malava/kitara
Jari Salminen/rummut
Eeva Koivusalo/kontrabassoTutustu yhtyeeseen:
 
pietari purovaara keksi ma promo 24.1 5
Valokuva: Pietari Purovaara

14.45 Ina Forsman

Ina Forsman on maailmalla kiertävä Soul&Jazz laulaja/laulunkirjoittaja, jonka vahva ääni ja sielukas tulkinta ovat vertaansa vailla. Ina esittää huikean bändinsä rytmittämänä omia kappaleitaan viimeisimmältä ja tulevalta levyltään, jotka on molemmat äänitetty Austinissa, Yhdysvalloissa.
Meno tulee taatusti olemaan raikasta, rehellistä ja täynnä tunnetta!

Line Up:
Ina Forsman/Laulu
Samuli Rautiainen/Piano
Sirpa Suomalainen/Saksofoni
Iiro Kautto/Basso
Jaakko Pöyhönen/Rummut

Contact:
ina.forsman@gmail.com
instagram.com/inaforsman
facebook.com/inaforsman
youtube.com/inaforsman

INA FORSMAN PROMO 1

Valokuvaaja: Jussi Rossi

 

16.00 Anna Lumo

Anna Lumo tekee tunteikkaita pop-lauluja, joissa yhdistyvät elokuvamusiikin mahtipontisuus ja folkmusiikin kepeys. Sävellykset koostuvat korkeista melodioista ja vahvasta tulkinnasta. Sanoitukset kertovat nuoren naisen näkökulmasta tarinaa, jossa tunnelma vaihtelee eteerisestä unimaailmasta tosielämän kuohuihin. Sana lumo tarkoittaa esperanton kielellä valoa. Lumo onkin valovoimainen lavaesiintyjä ja positiivinen persoona, jonka musiikki koskettaa kaikenikäisiä kuulijoita.
 
Lumo kuvailee musiikkiaan sanoilla: ”Kaiho, herkkyys, ajattomuus, Hans Zimmer, kylmät väreet, valo, onni ja sielu”.
Lumolla on nelihenkinen yhtye, jonka jäsenet opiskelevat Helsingin Pop & Jazz Konservatoriolla.
 
 DSC2035 Edit Edit
Valokuvaaja: Pauli Järviluoto

17.15 Chewie

Chewie on helsinkiläisen laulaja-lauluntekijä Oliver Bentleyn sooloprojekti jossa melodinen pop-folk kohtaa lempeän melankoliset kaiut. Chewien EP:t There’s Hope For Us… (2016) ja …At The End Of Road (2018) pääsevät livenä oikeuksiinsa taitavan livebändin säestyksellä.

Tutustu!

… At The End Of The Road – EP (2018)

”Bird Of The Morning” 

CHEWIE PROMO2

 

ARABIA MUSIC HOUSE

12.00 Kumpulan Speksi

Kumpulan Speksin bändi ja tanssijat esittävät vauhdikkaita katkelmia tämän kevään produktiostaan – sekä improvisaatioteatteria näyttelijöiden voimin. Tätä ei kannata missata!

12.45 The Leminen Brothers

Vanhaa kunnon rautalankaa jo vuodesta 2017!

image1.png the leminen brothers

13.30 SAARA JA UKULELE

Ukulele kulkee lähes joka paikkaan mukanani. Olen saanut mahtavia tilaisuuksia esiintyä Arabia music housessa etsiessäni omaa musiikkityyliä, ja saanut sieltä motivaatiota kirjoittaa omia biisejä. Olen vasta alussa mutta sitäkin innokkaampi!

image1.JPG saara

14.00 R.A.E.

Lava hallussa ja meno taattu!

rae

14.30 Joy Joy

Joy Joy on helsinkiläinen tyttöduo joka soittaa iloista, melodista ja mukaansa tempaavaa suomipoppia asenteella. Sanoitukset, jotka pohjautuvat nuorten naisten elämään, ovat biisien sydän.

DSC 1414.JPG Joy Joy

15.00 KORMUS

Arabia Music Housen luottobändi Tampereelta nääs, Suomi-rokin helmiä!

Kormuspromo1

16.00 KOHTELIAAT PUMMIT

Kohteliaat pummit soittavat lähiöromantiikasta ammentavaa minimalistista rootsmusiikkia, jota yhtye kutsuu Mellunmäki-jazziksi.

pummit

17.00 Pikku Hukka

18-vuotias rap-artisti sekä huikea Arabian clubi-iltojen suosikki!

FB IMG 1525596995927

17.15 Aseveljet

Suomen kovin kahden herran duo!

Screenshot 20180504 160728

17.30 Dilemma

Aitoa hip hoppia lavalla!

LISÄKSI ARABIANRANNAN KIRJASTOLLA

14.30 Slangibändi