Musiikki

1616
Musiikki Kari Tapiiri

Musiikkiohjelmassa kuullaan tänä vuonna mm. suomalaisen indefolkin tiennäyttäjiä, musikaalinumeroita sekä femipunkkia. Keskellä itäisen kantakaupungin festivaalialuetta löydät myös aidot lavatanssit! Pysy kuulolla, sillä musiikkiohjelma päivittyy aina tapahtumapäivään asti.

 


PÄÄLAVA – INDIETÄ JA UUTTA MUSIIKKIA!!


 

Kari Tapiiri & Luotijuna – 18:00-18:45

Keep it simple. Mies ja kitara. Ollaan perusasioiden äärellä. Katufolkin intiaanipäällikkö Kari Tapiiri on ripaus Strengiä, Baddingia ja Cohenia, josta on Didierin tuottajanhyppysissä pyyhkiytynyt menneisyyden pölyt. Syvää pohdiskelua kaupungista luontoon kohti avaruuden mustia aukkoja. Sopii yhtä hyvin nuotion äärelle kuin Lana Del Rayn lämppäriksi tai Sini Sabotagen ja Eevil Stöön biiseille vierailijaksi. Ei soita rockia, mutta on paljon rockimpi kuin nykyrokkarit.

Kokoonpano:

Kari Tapiiri, kitara & laulu Tuomas Karkkunen, basso Jussi Kemppainen, rummut


 

Leivo – 12:00–12:45

Musiikki Leivo

Leivo on Jaakko Kiurun laulujen ympärille rakentunut yhtye, jonka musiikissa suomalainen lyyrinen rock kohtaa amerikkalaisen piano-popin. Leivon laulut maalaavat kuvia eletystä ja elämättömästä elämästä, tositapahtumiin ja fiktioon perustuen. Esityshetkellä jokainen tarina on kuitenkin aivan yhtä tosi.

Kokoonpano:

Jaakko Kiuru, laulu & piano Miko Kontturi, kitara & laulu Lauri Vaara, basso & laulu Harri Nieminen, rummut

Spotify:  http://spoti.fi/2l00PuU

Facebook:  https://www.facebook.com/LeivoYhtye/

Instagram: https://www.instagram.com/leivoyhtye/


 

Rami & Rantojen Miehet – 15:45–16:30

Musiikki rami ja rantojen miehet

Rami Shikeben on kalliolainen laulunkirjoittaja, jonka laulujen pussikaljaromanttisessa mielenmaisemassa Rantojen Miehet seikkailevat aamuyössä kohti Peltimansikkapeltoja. Suomirok on raikkaampaa kuin koskaan. Vuoden pystyssä ollut bändi tiputtelee talven studiosessioiden tuloksia kevään ja kesän mittaan.

Kokoonpano:

Rami Shikeben – laulu, komppikitara Henri Hyökyvirta- soolokitara Jerry Uusitalo – basso Kalle Jokela – koskettimet Santtu Okkonen – rummut


 

Retro Station  – 13:15–14:00

RetroStation

Vuonna 2011 perustettu Retro Station on neljän nuoren miehen kunnianhimoinen projekti, joka on saavuttanut mahtipontisen kuplivalla musiikillaan niin kansallista kuin kansainvälistäkin radioaikaa sekä kunniamainintoja musiikin kovilta ammattilaisilta. Bändin juuret ovat kuitenkin syvällä veljellisessä maaperässä ja musiikkia luodaan yhdessä solidaarisen demokratian vallitessa jäsenten välillä. Live-esiintymisten hypnoottinen energialataus, rakkaus omaan musiikkiin sekä fanien uskollisuus luo yhtyeen perustan, jonka päälle sen sielu rakentuu.

Kokoonpano:

Henri Piispanen Johannes Haahti Matias Kaasalainen Roope Keränen Otto Taipale


 

Roan – 14:30–15:15

Musiikki Roan

Roan on helsinkiläinen indiepop/-rockyhtye, joka perustettiin loppuvuodesta 2015. Debyytti-EP Just For Tonightnäki päivänvalon loppukeväästä 2016. Yhtye on lyhyen olemassaolonsa aikana ehtinyt jo nauttia mm. YleX:n, Soundin sekä kotimaisten ja brittiläisten blogisivustojen huomiosta. Aurinkoisten melodien nimeen vannovalta yhtyeeltä ilmestyy pian uusi julkaisu.

Kokoonpano:

Joonas Jalonen – laulu ja kitara Pete Puustinen – kitara Ilmo Cantell – basso Niilo Suihko – rummut

YouTube:  https://www.youtube.com/watch?v=gyzV0hiJhJg Facebook: https://www.facebook.com/musicroan/


 

Jaakko Aukusti – 17.00 – 17.45

Jaakko Aukusti

Jaakko Aukusti on 1-7 muusikon muodostama kollektiivi, joka soittaa erittäin omannäköistään popmusiikkia ihokarvoja nostattavat melodiat, satakerroksiset sovitukset ja joka puolelle sinkoileva live-esiintyminen edellä.

 

 


 HUMPPALAVA – LAVATANSSIT KESKELLÄ HELSINKI!


VMSK Viihdeorkesteri – 12:00 – 13:45

Varusmiessoittokunnan reserviläisiä ei useinkaan pääse siviilissä kuulemaan. Katufestareilla pääsemme kuitenkin tanssahtelemaan heidän soittonsa tahtiin!


Mute Contour -14:15–15:00

Musiikki Contourpromo

Jo vuodesta 2015 helsinkiläinen soulyhtye Mute Contour on hakenut omaa kulmaansa soulmusiikkiin tuoden siihen rockista ja jazzistakin tuttuja elementtejä. 8-henkinen yhtye tarjoaa sekä isoa livesoundia että energistä lavaesiintymistä. Yhtyeen musiikki on tyylillisesti tinkimätöntä ja genrerajoista välittämätöntä. Mute Contour on julkaissut kaksi singleä: lämpimän ja kepeän ”Let Me Go”n ja edellistä raskaamman ”Gone”n.


 

Tanssiorkesteri Polte16.00 – 18.00

IMG 6470

Nuori ja energinen perinteitä kunnioittava tanssiyhtye. Monissa päivä- ja lavatansseissa esiintymiskokemusta kartuttanut yhtye nostaa meiningin kattoon ja hymyn huulille. Tervetuloa heiluttamaan hametta ja laittamaan jalalla koreasti!

 


 ARABIA MUSIC HOUSE – tuoreimmat soundit!


 

Kumpulan Speksi – 12.00 – 13.00

kumpulan speksi

Kumpulan Speksi on Helsingin yliopiston matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden järjestämä interaktiivinen musikaalinäytelmä. Katufestivaaleille tuomme viimeisimmän produktiomme musiikkinumerot bändin ja tanssin voimin.


 

Second in Paradise – 13.00 – 14.00

SecondinParadise

Second in Paradise on nuori espoolainen alternative pop-rock-bändi, joka on perustettu vuonna 2015. Bändin oma musiikki on ottanut vaikutteita niin progressiivisesta rockista kuin myös elektronisesta indie-popista. Bändin soundimaailma on moderni, energinen ja raikas. Second in Paradise on julkaissut kolme sinkkua, jotka ovat kuunneltavissa esimerkiksi Spotifyssa.


 

Piinaviikko – 14.00 – 14.30

piinaviikko

Piinaviikko soittaa tiukkaa femipunkkia, eikä kuuntele vanhoja jääriä vaan tietää mitä tekee, ja tekee sen just näin!


 

The 69100 – 15.00-15.45

The69100

Yhtyeen muodostavat Keski-Pohjanmaalta Kannuksesta kotoisin olevat Kimi Sämpi ja Valtteri Keskitalo. Duon musiikilliset juuret ovat tiukasti alternative rockissa, nyt mukaan on lisätty elementtejä eloktronisesta musiikista ja modernista popista.


 

DiaSpora Band – 15.45-16.00

diaspora

Aitoa palestiinalaista musiikkia!


 

Lily-eM – 16.00-17.00

LilyEm

Raikkaasti valtavirrsta poikkeava laulaja-lauluntekijä sekä musiikintuottaja. Hän käyttää musiikissaan runsaasti pianoa klassisen taustansa ansiota ja yhdistää samalla voimakkaita rytmejä ja elektronisia soundeja. Näin syntyy hänen omalaatuinen alternative pop-nimikkotyylinsä, jossa välillä liikutaan tummissa syntetisaattorimaisemissa ja välillä uppoudutaan herkkään lauluun.


 

Mary A – 17.00-18.00

Mary A

Sielukasta hiphopmusiikkia, jossa yhdistyy vahva rap, pehmeä r’n’b ja sekä tunnelmallinen soul. Mary-A: ssä näkyy vanha ysärihenki, ja kansainvälisen saundin omaavalta mimmiltä ei lavakarismaa puutu.


 

Kormus – 18.00-19.00

Kormus

Anton Äikäs – kitara ja laulu, Aaro Alatalo – basso ja taustalaulu, Kari Luomaharju-rummut

Kormus on Tamperelainen Suomirockpop-yhtye. Kormus on ollut 3-vuotta kasassa ja siinä ajassa bändi on tehnyt yli 300 keikkaa ympäri Suomea! Tämän  lisäksi bändi on julkaissut 2 levyä, 3 singleä ja 3 musiikkivideota. Bändi on myös pitänyt omaa featuring klubia Tampereella. Vieraina ovat olleet mm. Tommi Läntinen, Heikki Salo, Lacu Lahtinen ja Matthau Mikojan.

Bändi on tunnettu iloisista ja energisistä keikoistaan. Kormus ei ole bilebändi, mutta siellä missä Kormus soittaa on bileet!

 

 


SAYLIVE


Spämmääjien Ammattiyhdistys esittää Arabian Katufestivaaleilla SAYLIVE:n, jossa SAYFM juontajineen tarjoilevat kuuden tunnin musiikillisen kattauksen. Äänimaisema vaihtelee niin räpistä afrobeattiin kuin funkista iskelmäänkin, aurinkoisia välispiikkejä tietenkään unohtamatta. Liveosuudesta vastaa BMXT kokoonpanonaan Ikonico, Silmälappu-Steve, Radam, Rapala sekä Skeletoni joten löydä tiesi teltan tuntumaan ajoissa!

12:00 Keskipäivän Aamusumpit (DJ Keemoh & DJ Lore)
13:00 Alkumyssyt (DJ Ambulate)
14:00 Afrobeat Sessions (DJ Karate-E)
15:00 XVOB & Grönbergin Palikat (DJ Xtra Virgin Olive Boy, DJ Liekki-Ipo & DJ Ribaali-Jani)
16:00 B.M.X.T. LIVE + DJ Ikonico Da Selektah DJ Set
17:00 Saab 9000 (Dj Aeroflop 2017 & DJ Dörtsi Bose)