Mukaan toimintaan!

382

 

Tule mukaan toimintaan!

Haluaisitko sinäkin vaikuttaa oman asuinympäristösi ekologisuuteen? Tule mukaan pohtimaan ja kehittämään asuinaluettamme kohti kestävää tulevaisuutta tai kerro meille ajatuksesi. Kestävän kehityksen ryhmään voit liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen artova.kestavakehitys@gmail.com ja kertomalla, että haluat osallistua, niin kutsumme sinut seuraavaan tapaamiseen. Tapaamiset ovat vapaamuotoisia ja rentoja, eikä osallistumalla vielä sitoudu mihinkään.

Sähköpostilista:

Voit myös liittyä sähköpostilistalle ja seurata kuulumisia. Lähetä viesti osoitteeseen artova.kestavakehitys@gmail.com  otsikolla ”LIITY”, niin lisäämme sinut listalle.

Facebook:

Aktiivisempaan vuorovaikutukseen ja kestävään elämään liittyvä kaikille avoin keskustelufoorumi löytyy Facebookista nimellä Kestävä Arabia.

 

Kestävän kehityksen ryhmä:

Kestävän kehityksen ryhmän tavoitteena on edistää ekologista kestävää kehitystä Artovan alueella. Ryhmä pyrkii kehittämään ja kokeilemaan paikallisia ja skaalautuvia ratkaisuja globaaleihin ympäristöongelmiin, vaikuttamaan paikallisiin ja ajankohtaisiin ympäristökysymyksiin, edistämään ympäristötietoutta ja ympäristömyönteistä käyttäytymistä sekä tarjoamaan asukkaille ja muille alueen toimijoille mahdollisuuksia kestävämpään elämäntapaan. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Yhteystiedot:

artova.kestavakehitys@gmail.com