MLL Arabianranta etsii kylämummeja ja -vaareja

320

Haluatko antaa aikaa lapsille? – Toivoisitko elämääsi lisää sisältöä? – Haluatko ylläpitää omia taitoja ja virkeyttä?

MLL:n Arabianrannan yhdistys etsii kylämummeja ja kylävaareja alueen perhekahvilaan ja muuhun lapsiperheille suunnattuun toimintaan. Tervetuloa kuulemaan lisää kylämummi ja -vaaritoiminnasta leikkipuisto Arabiaan (os. Arabianpolku 1A1) keskiviikkona 21.9.2011 klo 18. MLL:n Uudenmaan piirin Teija Silvonen kertoo toiminnasta ja vastaa kysymyksiin.

Perhekahvilassa voit leikkiä ja lukea lapsille satuja tai auttaa vaikka kahvinkeitossa. Yhteistä toimintaa voidaan järjestää myös päiväkodeissa, kerhoissa ja kirjastoissa – minne menetkin, olet varmasti odotettu vieras. Tärkeintä on läsnäolo, kuunteleminen, tukeminen ja rohkaiseminen!

Kylämummina ja -vaarina toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen. Voit valita itsellesi sopivan tavan toimia ja päättää, kuinka paljon käytät toimintaan aikaa. Tärkeää on, että toiminta tuottaa iloa ja hyvää mieltä.

Kylämummeille ja -vaareille järjestetään myös vertaistapaamisia, tukea, ohjausta sekä virkistystä. Seuraava koulutus järjestetään 4.10.2011 Kampin palvelukeskuksessa.

Lisätietoja kylämummi- tai vaaritoiminnasta löytyy myös MLL:n Uudenmaan piirin sivuilta:

http://uudenmaanpiiri.mll.fi/toiminta/kylamummi-ja-vaaritoiminta/