Minun taloni Arabianranta etsii tiedottajaa

432
MtA300

 

Haluatko toimia uudenlaisen asukastapahtumakonseptin ytimessä ja toteuttaa tapahtumasta tiedottamisen yhteistyössä
mukavan tiimin kanssa?

Minun taloni Arabianranta toivoo tuotantoon mukaan uusia tyyppejä! Haemme tällä hetkellä erityisesti

Viestinnästä ja tiedotuksesta kiinnostunutta ihmistä

Minun taloni Arabianranta toteutetaan vapaaehtoisvoimin! Pääset
toteuttamaan asukastapahtumakokonaisuutta ja vaikuttamaan sen näkyvyyteen ja yleisömääriin.

Minun taloni Arabianranta on uudenlainen asukastapahtumakonsepti, jossa suunnittelijat ja asukkaat pääsevät vuoropuheluun. Minun taloni Arabianranta järjestetään 11.-16.9.2012 Helsingissä, Arabiassa. Minun taloni Arabianranta tuo esiin kaupunginosan ainutlaatuisia naapurustokokemuksia,  hulppeita yhteistiloja sekä taiteen asuinrakentamisessa.

Minun taloni Arabianrantaan on otettu mukaan kuusi paikallista asuintaloa, jotka esittelevät tarinansa piirustuspöydältä asukkaiden arkeen. Samalla kun asukkaat tutustuvat oman talonsa tarinaan ja naapureihinsa, he oppivat tuomaan vireyttä ja elämää yhteisiin tiloihinsa ja asukasyhteisöönsä. Minun taloni Arabianranta on osa virallista World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaa.

Ota meihin yhteyttä, kerro rennosti hieman itsestäsi! Eduksi on, jos olet taitava verkkopuolen viestijä, tunnelmia kahlitseva valokuvaaja tai reipas kirjoittaja.
Yhteystiedot: Satu Onnela, satu.onnela@gmail.com

Tapahtumasivut
Facebook
Projektiblogi