Arabian Yöt -konserttisarja 31.10.-4.11.

226

Tiesitkö, että Arabiankadulta löytyy Arabianrannan oma musiikkitalo? Metropolia pop/jazz ja Arabian Yöt -konserttisarja tarjoavat monipuolisen kattauksen tasokasta rytmimusiikkia moneen makuun: jazzia, rhythm & bluesia, punk-poppia, bluegrassia, big band -musiikkia. Maanantain 31.10. akustinen ilta on omistettu kahdelle laulaja-lauluntekijälle, Abbey Lincolnille ja Alison Kraussille, keskiviikkona 2.11. taas nautitaan sähäkästi svengaava rautaisannos Stevie Wonderin hittejä.Poimi musiikkiviikon ohjelmasta suosikkisi tai tule vaikka joka ilta! 

Arabian Yöt 31.10.–4.11.2011

Joka ilta 1-2 konserttia; liput 7 ja 3,5 euroa / ilta

Pääsyliput ennakkoon:

hannele.ruotsalainen@metropolia.fi, puh. 020 783 5417

Lipunmyynti alkaa konserttipaikalla puoli tuntia ennen konsertin alkua, käteismaksu.

Ohjelma

MAANANTAI 31.10. klo 19

1. Abbeyn testamentti

Tribuutti jazzlaulaja, lauluntekijä, näyttelijä ja aktivisti Abbey Lincolnille (1930–2010). Abbey Sings Abbey -levyyn pohjautuvassa konsertissa ovat vahvassa osassa laulun ohella haitari, kitarat ja jouset. Laulusolistina ja yhtyeen johtajana Metropolia pop/jazzin laulun lehtori Susanna Mesiä.

2. Alise Goes Alison Krauss feat. friends

Alise-yhtye ystävineen tulkitsee Alison Kraussin tunnetuksi tekemiä bluegrass- ja countrykappaleita. Elämänmakuinen konsertti akustisilla soittimilla ja suurella sydämellä. Laulusolistina sielukas Niina Sallinen.

TIISTAI 1.11. klo 19

1. Filunki

Energinen jazztrio kertoo sävellyksissään arkipäivän seikkailuistaan tosikkomaisuutta kaihtaen, jazzin, klassisen ja maailmanmusiikin maailmoista vaikutteita poimien.

2. Kuullos Orchestra: Out With the Old – In With the New

Samppa Leinon big band -sävellyksiä jotka on kirjoitettu soivaan, virtaviivaisen kansainväliseen tyyliin, afroamerikkalaista jazztraditiota unohtamatta.

KESKIVIIKKO 2.11. klo 19

1. Tommi Rautiainen Rhythm & Blues Band

Valkoista & mustaa rytmimusiikkia à la Tommi Rautiainen & Jarmo Hynninen. Mukana myös tunnettuja klassikkoja.

2. WonderAquarium

Konsertillinen musiikinhistoriaa: WonderAquarium, Stevie Wonderin musiikin lähettiläs, kiittää ja kumartaa urallaan 24 Grammy-palkintoa ja yli 110 miljoonaa myytyä levyä saavuttanutta mestaria.

TORSTAI 3.11. klo 19

Miau

Miau on punk-pop trio, joka haisee tytöiltä, indie rockilta ja lo-fi:ltä. Yhtyeen kappaleissa häpeilemätön pop-estetiikka, surf rockin kaiut ja kolmen lead-laulajan yhteistyö sekoittuvat moderniksi pop-rockiksi.

PERJANTAI 4.11. klo 19

Kings of Nippon

Energistä puhaltimilla ja syntetisaattoreilla maustettua rytmimusiikkia, joka houkuttelee tanssimaan! Musiikillista lokerointia kaihtavan yhtyeen tuotannossa voi kuulla niin funkin, reggaen, jazzin ja progen kuin afro- ja elektronisen musiikinkin vaikutteita.

Lisätietoja:

www.metropolia.fi/tapahtumat