Meditation for the World Peace

225

28.10.2009 at 18.30, Arabianrannan kirjasto, Hämeentie135

Program is in english (except some short speech), but you can meditate and listen songs as well in English.

 

Join our endeavour to bring peace to this earth starting from within. Introduction by our quest yogi Avd Krpamayananda (Indian) with great inspiration and strong vision for the future of humanity. Collective singing, quiet meditation, peace songs.Lisäksi Yoga and meditaatioryhmien yhteistyöstä Venu Gopala Das ja Helsingin Uskontojen ja Vakaumusten Foorumista Heidi Rautionmaa

Meidän intialainen joogimme Avd Krpamayananda on kiertänyt luennoimassa ja pitämässä seminaareja ympäri maailmaa, mutta ennekaikkea hän on johtanut Afrikan kehitysprojekteja ja tällä hetkellä on Euroopan alueen johtaja.

 

Liity kanssamme meditoimaan rauhaa maailmaan. Rauha alkaa ihmisen sisältä. Vieraanamme on intialainen joogi Avd Krpamayananda, jolla on 20 vuoden kokemus meditaation opetuksesta ja avustusprojektien vetämisestä eri puolilla maailmaa. Tilaisuudessa vierailee myös laulajia ja puhujia kertoen yhteistyöstä eri jooga-ja vakaumusryhmien kesken. Vapaa pääsy. Tilaisuus on englanniksi, mutta meditoida ja kuunnella lauluja voi toki suomeksikin.

Järjestäjä Ananda Marga Joogayhteisö Ry