Mansikkamisu on maistuva jälkiruoka ja sillä voi hyvin korvata myös kakun. Kevään ensimmäisiä mansikoitakin on jo saatavilla!
Mansikkamisu
8 Savoiardi-keksiä
n. 1 dl vahvaa, sokeroitua kahvia
1–2 dl mansikoita
2 dl vispikermaa
200 g vaniljarahkaa
1 tl vaniljasokeria
1/2 dl sokeria
1 tl sitruunamehua
Pinnalle: sokeroimatonta kaakaojauhetta, mansikoita
Asettele keksit halkaisijaltaan noin 20 cm vuoan tai kulhon pohjalle.
Kostuta sokeroidulla kahvilla. Pilko pinnalle mansikoita.
Vaahdota kerma, lisää vaniljarahka, sokerit ja sitruunamehu. Kaada seos vuokaan.
Siivilöi pinnalle sokeroimatonta kaakaojauhetta. Koristele mansikoilla.
Vinkki! Savoiardi-keksejä myydään myös gluteenittomina!
Kati Jaakonen
Hellapoliisin takana on neljän tytön äiti, jolle kokkailu on työ ja intohimo.