Mansikkamisu

483
ruoka_mansikkamisu_1.jpg
ruoka_mansikkamisu_1.jpg

Mansikkamisu on maistuva jälkiruoka ja sillä voi hyvin korvata myös kakun. Kevään ensimmäisiä mansikoitakin on jo saatavilla!

Mansikkamisu

8 Savoiardi-keksiä
n. 1 dl vahvaa, sokeroitua kahvia
1–2 dl mansikoita
2 dl vispikermaa
200 g vaniljarahkaa
1 tl vaniljasokeria
1/2 dl sokeria
1 tl sitruunamehua

Pinnalle: sokeroimatonta kaakaojauhetta, mansikoita

Asettele keksit halkaisijaltaan noin 20 cm vuoan tai kulhon pohjalle.
Kostuta sokeroidulla kahvilla. Pilko pinnalle mansikoita.
Vaahdota kerma, lisää vaniljarahka, sokerit ja sitruunamehu. Kaada seos vuokaan.
Siivilöi pinnalle sokeroimatonta kaakaojauhetta. Koristele mansikoilla.

Vinkki! Savoiardi-keksejä myydään myös gluteenittomina!

uusi_kolumni_kokkikati_mv.jpg 
  Kati Jaakonen

  Hellapoliisin takana on neljän tytön äiti, jolle kokkailu on työ ja intohimo.

  www.hellapoliisi.fi