Oma Friskis&Svettis-sali Arabiaan

366

Liikuntaseura Friskis&Svettis Helsinki ry:n pitkäaikainen unelma omasta salista on toteutumassa ja olemme avaamassa oman liikuntapaikan Arabiassa. Oman salin myötä voimme kehittää toimintaamme, lisätä liikuntatarjontaamme ja panostaa uusiin liikkujaryhmiin, kuten esimerkiksi lapsiin ja nuoriin.

Hämeentie 153:ssa sijaitsevan Friskis-salin toiminta käynnistyy 2.9, jolloin Arabiassa on tarjolla 22 tuntia jumppaa viikossa. Jumpat jatkuvat myös jo tutuiksi käyneissä paikoissa Haagan Paloasemalla, Herttoniemenrannan liikuntahallissa, Katajanokan liikuntahallissa, Ruoholahden Palloiluhallissa, Ruoholahden ala-asteella sekä Yrjönkadun liikuntasalissa(yhteensä 14 tuntia/viikossa). Ulkoliikunnan tarjonta kasvaa myös edelleen, tänä syksynä tarjonnassa on 8 viikkotuntia ohjattua hölkkää ja sauvakävelyä. Lisäksi järjestämme useita ilmaistapahtumia ympäri vuoden.

puh. 09 685 4542, 040 755 6050, www.friskissvettis.fi info@friskissvettis.fi

Friskis&Svettis Helsinki ry on helsinkiläinen, vuonna 1992 perustettu liikuntaseura. F&S:n tarkoituksena on tuottaa liikunnan iloa mahdollisimman monelle, edistää tietoutta liikunnan merkityksestä hyvinvoinnille sekä tarjota iloinen ja positiivinen kohtaamis- ja liikuntapaikka ikään, sukupuoleen, kuntoon tai muuhun seikkaan katsomatta. Toiminnallaan F&S edistää ihmisten hyvinvointia.

F&S järjestää jumppaa ja ulkoliikuntaa eri puolilla Helsinkiä ympäri vuoden. Kuntoliikuntaa tarjotaan niin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujillekin. Puistojumppakulttuurin uranuurtajana Friskis&Svettis tunnetaan erityisesti Kaivopuiston puistojumpista, jossa olemme liikuttaneen kymmeniä tuhansia ihmisiä yli 20 kesänä. Jumpistamme löytyy vaihtoehtoja jokaiselle – sekä liikuntaharrastusta aloitteleville että kovakuntoisille treenaajille.

Ulkoliikunnasta pitäville on juoksua, sauvakävelyä ja patikkaretkiä. Juoksuryhmistä omansa löytää sekä rauhalliseen tahtiin mieltynyt hölkkääjä että maratonille treenaava aktiiviliikkuja.

Toimimme täysin vapaaehtoisvoimin emmekä pyri tuottamaan voittoa, siksi hintamme ovat varsin kohtuulliset. Lisäksi esimerkiksi kesällä kaikki tarjolla oleva ulkoliikunta on maksutonta.

Friskis & Svettis Helsinki ry

Mechelininkatu 12-14 (31.8 2013 saakka)

00100 Helsinki

Hämeentie 153 C 4 krs

00560 Helsinki (1.9. 2013 alk.

puh. 09 685 45 42, 040 755 6050

info@friskissvettis.fi 

www.friskissvettis.fi 

www.facebook.com/friskissvettishelsinki