Lasten joogaleiri 8-12-vuotiaille Bokvillanin huvilassa

477
IMG_6998.jpeg

Lalana jooga järjestää tänä kesänä 8-12 vuotiaille lasten joogaleirin 8.-12.7.2019 tunnelmallisessa Bokvillanin huvilassa Helsingin Arabiassa.

Viikon aikana tutustumme erilaisiin joogaharjoituksiin ilon, leikin ja yhdessä tekemisen kautta. Hatha joogaan perustuva kokonaisvaltainen lapsijooga kehittää voimaa, joustavuutta ja tasapainoa. Se parantaa keskittymiskykyä sekä kehon ja mielen yhteyttä. Satu kuljettaa harjoitusta vieden meidät joogamatkalle vaikkapa viidakkoon tai merenalaiseen maailmaan.

Kehoharjoitteiden ja leikkien lisäksi tutustumme myös rentouttaviin hengitys- ja mielikuvaharjoitteisiin. Joogassa kaikilla on vapaus tehdä harjoitustaan omista lähtökohdistaan käsin ja jokainen on tervetullut mukaan harrastustaustaansa katsomatta. Päivän aikana myös ulkoillaan luonnossa, askarrellaan ekologisista materiaaleista ja taiteillaan. Lapsia ei ole vakuutettu Lalanan puolesta, huolehdi siis tapaturmavakuutus kuntoon.

Ohjaajina toimivat draamapedagogi sekä joogaopettaja Marika Lindroth ja varhaiskasvattaja sekä joogaopettaja Siri Lätti.

Päivän aikana tarjoillaan pientä purtavaa sekä välipala, mutta oma lounas on hyvä ottaa mukaan. Samassa rakennuksessa toimii myös Kaffila Bokvillan.

Leirin ajankohta:

ma-pe 8.-12.7 (5pv.)

klo 9.00-15.00

Hinta 130€/viikko

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteesta lalanajooga@gmail.com

Tervetuloa mukaan!