Lähidemokratian Ideointipaja 29.2.

479
Lähidemokratia

Tule ideoimaan kuinka valtaa päättää asioista siirretään ihmisille, eli juuri sinulle Arabianrannassa, Toukolassa ja Vanhakaupungissa.

Keskiviikkona 29.2. klo 18-21 Kääntöpaikkalla, Intiankatu 1.

Artova on ehdottamassa Helsingin kaupungille lähidemokratian pilotoimista alueellamme ja toivomme, että tulet ideoimaan kanssamme mitä tämä pilotointi voi olla.

Ideointipajan tavoite on:

• Ideoida lähidemokratian eli osallistumisen ja vaikuttamisen muotoja alueellamme • Laatia konkreettisia ehdotuksia pilotointiin • Muodostaa lähidemokratiaryhmä työstämään pilotointiehdotus

Ideointipaja on avoin kaikille alueen ihmisille ja toimijoille. Pajaan kutsutaan myös viranomaisia ja muita toimijoita, jotka liittyvät lähidemokratiaan. Alustava ilmoittautuminen kaupunginosayhdistys@gmail.com  Paikalle voi tulla myös ilmoittautumatta. Vapaa pääsy.

Printattava ilmoitus löytyypdf tästä.25.96 KB
Autathan meitä levittämään tilaisuuden ilmoituksen esimerkiksi rappukäytävään.

Facebooktapahtumailmoon tästä.

Taustaksi:
Helsingin kaupunki perusti viime vuonna Demokratiaryhmän, jonka loppuraportissa suositellaan vuoden 2012 (maaliskuussa) selvityksiä ja mahdollista pilotointia mm. seuraavissa lähidemokratian osa-alueissa: alueellisen osallistumisen parantaminen ja osallistuva budjetointi.
Loppuraportti kokonaisuudessaan ja Demokratiaryhmän sivut löytyvät täältä: http://demokratia.hel.fi/kokous/kokouksessa-loppuraporttiloppuraportti-julkaistu

Kuvassa Arabian Picnicillä tulevaisuussuunnittelua. 

Järjestäjä: ARTOVA Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -kaupunginosayhdistys ry