Kysely Yhteiskerhotilojen käyttötarpeesta. Vastaa pian!

379

Tervetuloa vastamaan Arabianrannan yhteiskerhotilojen tarvetta käsittelevään kyselyyn.
Vastanneiden kesken arvotaan Metropolia Ammattiikorkeakoulun esittävän taiteen esityksiin lippuja ja tietenkin tulevaisuudessa siintävät toimivat yhteiskerhotilat kaikille asukkaille. Kysely on auki 15.10 asti. Vastaa siis heti! 

Kysely löytyy tästä: https://elomake.stadia.fi/lomakkeet/1506/lomake.html

Yhteiskerhotilat ovat alueen asukkaita varten tarkoitettuja yhteisiä tiloja, jossa paikalliset yhdistykset, yhteisöt tai yksilöt voivat kokoontua ja harrastaa itseohjautuvasti. Teemme kyselyä yhteiskerhotilan käyttötarpeiden kartoitusta varten. Lisäksi pyrimme selvittämään millaista käyttöä Arabianrannan asukkaat toivovat Bokvillaniin.

Bokvillan on osoitteessa Hämeentie 125 sijaitseva vuodelta 1872 peräisin oleva valkoinen puuhuvila, jonka tunnistaa mm. aidantolppien päällä olevista kissapatsaista.
Lisätietoa Bokvillanista ja alueen historiasta voi tutkailla vaikkapa kaupunginosayhdistyksen sivujen kaupunginosan historiaa osiosta (vasemmalta navivalikosta). Bokvillania on kaavailtu Arabianrannan ja Toukolan sekä Vanhankaupungin asukkaiden yhteiseksi tilaksi.

Arvomme yhteystietonsa jättäneiden ja kyselyyn vastanneiden kesken kolme kahden vapaalipun pakettia Metropolian esittävän taiteen näytöksiin. Emme luovuta yhteystietoja eteenpäin ja vastaukset käsitellään anonyymisti. Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kiitos vastauksestasi jo etukäteen, teiltä saamamme tieto on välttämättömän tärkeää, jotta yhteiskerhotiloista saadaan mahdollisimman hyvin asukkaita palveleva tila.

Lisätietoja:
Susanna Snellman ja Taija Ståhlberg, Aras-projekti
aras.projekti@gmail.com