Kysely Arabianrannan, Toukolan ja Vanhankaupungin liikenneturvallisuudesta!

559

Onko Arabianrannan, Toukolan ja Vanhankaupungin alueella liikenteeseen, liikenneturvallisuuteen tai valaistukseen liittyviä puutteita tai ongelmakohtia? Onko sinulla ehdotuksia, miten näitä asioita voisi alueella kehittää? Kerro mielipiteesi ja vastaa karttakyselyyn osoitteessa http://um.uiah.fi/hel/topic/1549.

Ohjeet vastaamiseen:

Kyseessä on karttapohjainen kysely, johon kuka tahansa voi merkitä kohteita ja niiden kuvauksia. Lisätäksesi haluamasi kohteen kartalle, klikkaa ”Lisää uusi kohde” –painiketta. Klikkaa kursori kartalla kohtaan, jossa havaitsemasi liikenne/valaistusongelma sijaitsee. Vasemman reunan valikosta voit säätää kartan tarkkuutta, ja kartalla näkyvää aluetta voi liikuttaa vasemmalla näkyvistä nuolista tai yksinkertaisesti nappaamalla kartasta kiinni hiirellä. Kirjoita kohteellesi otsikko ja kuvaus (mistä liikenteeseen/ valaistukseen liittyvästä ongelmasta/puutteesta/ehdotuksesta on kyse). Alhaalla näkyvät ”kuva” ja ”asiasanat” kohdat voi jättää tyhjäksi. Klikkaa ”lähetä”-painiketta, ja kohteesi on lisätty!

Voit tarkastella lisättyjä kohteita myös lista-muodossa (klikkaa kartan yläpuolella näkyvistä linkeistä kohtaa ”Lista”). Voit myös halutessasi kommentoida muiden merkitsemiä kohteita: klikkaa kohteen otsikkoa joko kartta- tai listanäkymässä. Kommentin jättääksesi sinun on kirjauduttava sisään vierailijana: klikattuasi yksittäisen kohteen auki, paina ”Kirjaudu sisään” –linkkiä. ”Vieraiden sisäänkirjautuminen” –kohdassa kirjoita Teksti-kohtaan ruudussa näkemäsi numerosarja. Sen jälkeen voit vapaasti kirjoittaa kommenttisi.

Kyselyn toteuttaa Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki kaupunginosayhdistyksen Liikenne- ja valaistus toimintaryhmä. Jos olet kiinnostunut ryhmän toiminnasta, ota yhteyttä: Mårten Bjurström, marten.bjurstrom@kolumbus.fi, 0400 488799. Olet myös tervetullut ryhmän seuraavaan kokoukseen Kääntöpaikalla (Intiankatu 1) 24.8. klo 18!

Vastaa, niin olet mukana vaikuttamassa alueesi liikenteen ja valaistuksen kehittämiseen!