Kuukauden Juttu

726
hauki_vaaka.jpg
hauki_vaaka.jpg

on hauki,

jonka Pekka Peltola pyysi Vanhankaupunginkoskelta kela-ongella 6.5.08. Kokoa hauella on 115 cm ja painoa 12,24 kg. Kuva: Mari-Anna Närhi.

Kalastuslupia voi ostaa liikuntaviraston Meri-infosta, pienestä punatiilisestä rakennuksesta Ravintola Helsingen vieressä Vanhankaupunginkosken rannalla, Kuninkaankartanonsaaressa. Meiltä voit ostaa kalastuslupia Helsingin vesialueelle tai piipahtaa muuten vain juttelemaan. Jaamme myös pyöräilykarttoja ja kalastukseen liittyvää materiaalia aikuisille ja lapsille. Kalastuksenhoitomaksuja ja läänikohtaisia maksuja emme myy, vaan ne voit ostaa esim. postista tai R-kioskilta. Osan luvista voit ostaa myös www.kalakortti.comista

Tervetuloa tapaamaan meitä viimeistään Koskipäivänä 30.8 klo.10- 15, jolloin voit viettää mukavan päivän lasten onkikilpailuiden ja monipuolisen ohjelman parissa Kuninkaankartanonsaarella!

Tervetuloa tutustumaan!
T. Meri-infon väki

Myynnissä olevat luvat:
Uistimet Helsinki 10,-, Uistimet Helsinki ja Espoo 15,-
Vanhankaupunginkoski (12 tunnin vuorot) 7,-
Matkailijakalastus 5,- päivä, 10,- viikko tai 34,- vuosi
Vanhankaupunginkosken suvanto 3,- päivä tai 17,- vuosi
Myymme lisäksi lupia myös seisoville pyydyksille.

Osoite: Viikintie 1
Puh: 0931987777 tai 0400449759
Olemme auki arkisin klo.8.30-16
Heinäkuusta alkaen myös la-su klo.8.30-16

Kuukauden juttu on artikkeli, valokuva, piirrustus, runo, vitsi tai joku muu sivujen käyttäjien, eli sinun  lähettämä juttu, joista toimitus valitsee yhden Kuukauden jutuksi. Lähetä siis juttusi osoitteseen kaupunginosayhdistys@gmail.com Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

Muut kuukauden jutut.