Kutsu Senaatintorille 2.9. klo 19!

282

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan toivottamaan World Design Capital 2012 tervetulleeksi Helsinkiin! Let´s welcome the World Design Capital 2012 to Helsinki!

Senaatintori. Keskiviikkona/ Wednesday 2.9. klo 19
Tervetuloa mukaan tärkeään tilanteeseen! Hyvä Helsinki!!!
p.s. paikalla myös pullakahvit ja mehua

Helsingillä on mahdollisuus olla World Design Capital 2012.

Kertakaikkisen upea homma. Open Helsinki, Embedding Design in Life-hakemus raivasi tien finaaliin ja arviointiryhmä kävi toissaviikolla tsekkaamassa paikat. Olivat tyytyväisiä, Helsinki on vahvoilla, mutta kisa on tietty tiukka.

Jury kokoontuu tekemään päätöksen 18.-19.9. Montrealiin. Tuohon kokoukseen on annettu mahdollisuus lähettää lisämateriaalia, joka avaa hakemusta täydentäen Helsingin oloa. Mainitsivat " esim. video tms". Osa tuomaristosta kun ei ole täällä käynyt.

Mahdollisuuteen on tartuttu ja tuotantoyhtiö Mjölk ( Yrjö Nieminen, Marko Antila) yhteistyössä Pablo-ryhmän ohjaajan Juho Konstigin kanssa rakentaa elävää kuvaa: " Invitation to Helsinki"- kävely halki monipuolisen design Helsingin. Ajatus on, että kävely päätyy Senaatintorille, jossa runsas joukko designkylämme väkeä toivottaa maailman designpääkaupungin tervetulleeksi kajauttamalla " Welcome to Helsinki!"

Kaikki mukaan,; perheet, tekijät, koirat, kissat, mummut, kokojengi!

Tilaisuus kuvataan muutamalla kameralla kokoontuminen, touhuaminen, yhteiskuva rappusilta

On tosi upeaa ja tärkeää, että pääset paikalle, että tulee tapauksen tuntua. Viestitään yhteisponnistuksella, että haluamme olla maailman designpääkaupunki.

" Welcome to Helsinki!"

Ja kutsua saa tietty pistää eteenpäin.

Hyvä Helsinki!!!