Kutsu ARTOVAN syyskokoukseen 26.11.

482
syyskokous

Tiistaina 26.11.13  klo 18:00 Arabianrannan kirjasto, Hämeentie 135 A

Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -kulttuuri- ja kaupunginosayhdistys ry kutsuu kaikki alueen ihmiset syyskokoukseen.

Alustuksena paneudumme Arabianrannan kirjaston tulevaisuuteen. Alustajana kirjastotoimenjohtaja Tuula Haavisto. Kirjaston vuokrasopimus päättyy vuonna 2017. Tule siis keskustelemaan kirjaston tulevaisuudesta. 

Yhdistyksen hallitukseen avautuu paikkoja ja haluamme aktiivisia uusia jäseniä. Tervetuloa mukaan!

Artova on pääkaupunkiseudun aktiivisimpia kulttuuri- ja kaupunginosayhdistyksiä, joka toteuttaa kaupunkikehittämistä, järjestää taide- ja kulttuuritapahtumia (mm. Arabian Katufestivaali, Artova Film Festival AFF, Artova Kino) ja pilotoi uudenlaisia toimintamalleja ja käytäntöjä. Artovalla on pitkäjänteisen kehittämissuuntautuneisuuden vakiinnuttamaa kykyä hyvin erilaisten toimijoiden yhteen saattamisessa, yhteistyön kehittämisessä ja yllättävien näkökulmien avaamisessa. Artova tarvitsee toimiakseen aktiivisen hallituksen joka voi vaikuttaa siihen että alue pysyy edelleen näin hyvänä. Artovasta enemmän täältä.

Voit ilmoittautua ennakkoon ehdokkaaksi hallitukseen tästä: kaupunginosayhdistys@gmail.com Voit myös tulla suoraan syyskokoukseen ja asettautua ehdolle. Toivomme että kultakin alueelta (Arabianranta, Toukola, Vanhakaupunki) olisi hallituksessa vähintään yksi henkilö.

Auta meitä levittämään kutsua! Printtaa kutsu tästä esimerkiksi rappukäytävään:
pdfsyyskokouskutsu229.07 KB

Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan!

 

Syyskokouksen viralliset asiakirjat: 

pdfEhdotus syyskokouksen esityslistaksi36.54 KB

pdfEsitys toimintasuunnitelmaksi 201458.7 KB

pdfEsitys talousarvioksi 201435.85 KB