Kutsu Artovan syyskokoukseen 25.11. klo 18

640
syyskokous 2014

Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -kulttuuri- ja kaupunginosayhdistys ry kutsuu kaikki alueen ihmiset syyskokoukseen tiistaina 25.11.14  klo 18:00 Arabianrannan kirjastoon, Hämeentie 135 A.

Tilaisuuden alustus Helsingin kaupungin rakennusviraston aluesuunnitelmasta ja vaikutusmahdollisuuksista yhteiseen ympäristöömme.

Yhdistyksen hallitukseen avautuu paikkoja ja haluamme aktiivisia uusia jäseniä. Tervetuloa mukaan! Voit ilmoittautua ennakkoon ehdokkaaksi hallitukseen vastausviestillä tai voit myös tulla suoraan syyskokoukseen ja asettautua ehdolle. Toivomme että kultakin alueelta (Arabianranta, Toukola, Vanhakaupunki) olisi hallituksessa vähintään yksi henkilö.

Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan! Artova on pääkaupunkiseudun aktiivisimpia kulttuuri- ja kaupunginosayhdistyksiä, joka toteuttaa kaupunkikehittämistä, järjestää taide- ja kulttuuritapahtumia (mm. Arabian Katufestivaali, Artova Film Festival AFF, Artova Kino ja Viljelypalsta- ja -laatikkotoiminta) ja pilotoi uudenlaisia toimintamalleja ja käytäntöjä. 

Artova tarvitsee toimiakseen aktiivisen hallituksen joka voi vaikuttaa alueen toimintamahdollisuuksiin ja elämään.
Tule mukaan!

Syyskokouksen asiakirjat voit ladata tästä:

pdfToimintasuunnitelma_2015.pdf
pdfTalousarvio_2015.pdf
pdfEsityslista_syyskokous_2014.pdf