Kuohu-lehti etsii uusia tekijöitä

385
kuohu tiimi suunnittelu 18 01 17

Rakastettu kaupunginosa- ja kulttuurilehti etsii uusia tekijöitä. Kuohua tekemään ovat tervetulleita niin valmiit alan ammattilaiset kuin ensiaskeleita ja referenssejä lehden tekemisessä etsivät media-alasta innostuneet.

***********************************

Graafinen suunnittelija/taittaja, toimittajia ja avustajia – kirjoittajia ja kuvaajia/kuvittajia

Haluatko graafiseksi suunnittelijaksi tai taittajaksi Kuohuun? Onko kirjoittaminen intohimosi ja haaveilet toimittajan tai bloggarin urasta? Oletko innokas kuvaaja tai teet kuvituksia? Tule mukaan mielekkääseen vapaahetoistyöhön, KUOHU-lehteä tekemään


Taittaja/graafinen suunnittelija

Kuohu on saanut taitavan Antero Airoksen käsissä selkeän ja valloittavan ulkoasun ja Antero on ansiokkaasti myös taittanut lehteä. Nyt haemme lehdelle uutta taittajaa. Halutessasi saat uudistaa ulkoasua: oma kädenjälkesi saa näkyä. Jos taas haluat ennen kaikkea oppia lehden taittamisen prosessista ja hankkia hyvää kokemusta lehden tekemisestä, voit hyvin mielin jatkaa hyväksi todetun ulkoasun kanssa ja keskittyä taittoon ja sisällön taikomiseen oikeille paikoilleen. Antero opastaa sinut alkuun Kuohun kanssa.

Lehteä on taitettu Adoben InDesign-ohjelmalla. Iloitsemme myös taitavasta kamerankäytöstä ja halusta toteuttaa kuvituksia: kuvaaminen, piirtäminen – grafiikka kaikissa muodoissaan sopii mainiosti Kuohuun. Tarkempi toimenkuva määrittyy kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Työssäsi sinua tukee Kuohun toimitus.

Kuvaajia/kuvittajia

Viestintä visualisoituu ja Kuohussakin asioista kerrotaan kuvin ja kuvituksin. Kuohuun voi tarjota omaa kuvamateriaaliaan julkaistavaksi ja tarjolla on myös kuvauskeikkoja esimerkiksi henkilöhaastattelujuttuihin

Toimittajia ja avustajia

Mielitkö kirjoittaa sinua koskettavasta ja kiinnostavasta aiheesta ArToVan alueella? Kuohu on areena, jossa sanomasi luetaan varmasti. Etsimme sekä vakituisesti Kuohuun kirjoittavia että uusia vieraskyniä rikastamaan rakastetun lehtemme sisältöä.

Kutsuuko ilmoitusmyynti?

Myyntitaito on yksi tulevaisuuden tärkeimpiä työelämätaitoja. Kuohu on hyvän mielen lehti, jossa ilmoitustila on kohtuuhintaista ja näkyvyys erinomaista. Tuote, jota on ilo myydä. Kuohun myyntijoukkoon on ilo kuulua, olit sitten valmis myynnin ammattilainen tai sellaiseksi kehittymässä.

Innostuitko Kuohun tekemisestä?

Esittele itsesi ja osaamisesi kuohu.toimitus@gmail.com tai soita päätoimittaja Tarja Törmäselle gsm 040 544 5550. Olethan meihin yhteydessä ma 30.1.2017 mennessä.

*****************************************************

KUOHU on Arabianrannan, Toukolan ja Vanhakaupungin neljä kertaa vuodessa ilmestyvä sitoutumaton kaupunginosa- ja kulttuurilehti, jota tehdään kunnianhimoisesti, vapaaehtoisvoimin ja suurella riemulla. Kuohu Lehtiluukussa http://www.lehtiluukku.fi/pub?id=132355