Kuohu etsii mainosmyyjää

709

Kuohun tuotantotapa muuttuu ja kaupunginosayhdistys ryhtyy tuottamaan Kuohun kokonaisuudessaan itse. Kuohun mainosmyyntiä hoitamaan etsitään tehokasta mainosmyyjää. Tehtävään etsitään ensisijaisesti vapaaehtoistoimijaa, mutta muunkinlaiset ehdotukset ovat tervetulleita.

Kuohu on Arabianrannan, Toukolan ja Vanhankaupungin paikkansa vakiinnuttanut kulttuuri- ja kaupunginosalehti, joka ilmestyy tabloid-kokoisena neljä kertaa vuodessa. Kuohun 20 000 painoksesta jaetaan kotijakeluna 15 000 lähialueille ja 5000 ständeissä alueellemme sekä lähialueille. Näköispainos ja artikkelit löytyvät myös artova.fi-portaalista. Kuohuun on kuluneen kahden vuoden aikana saatu hyvä joukko vakituisia vuosimainostajia. Mainosmynnille on olemassa hyvä, valmis pohja. Lehdet ovat myös teemoitettu, joka varmasti osaltaan tekee mainosmyynnistä myös kiinnostavampaa. Vuoden 2011 teemat ovat: kansalaistoiminta ja vaikuttaminen, muotoilu, harrastukset ja vapaa-aika sekä seniorit.

Kuohua tehdään vapaaehtosvoimin, kunnianhimoisesti, innostavassa ja ideoivassa seurassa, ja on hyvin tärkeää, että tekeminen on nautittavaa ja antoisaa. Yhteisöllisestä tekemisestä ja hyvästä yhteishengestä kertoo myös avustajien suuri määrä. Kuohun periaatteisiin kuuluu tehtävien kierrättäminen ja mahdollisimman selkeät ja sopivan kokoiset vastuut. Haluamme sinut mukaan tähän antoisaan ilmapiiriin.

Kuohun toimitusneuvostoon kuuluvat vetäjät päätoimittaja Liisa Heikinheimo, toimitussihteeri Viivi Koljonen ja koordinaattori Tiina Huotari sekä Kuohun aiempi päätoimittaja Marika Rosenborg ja aiempi toimitussihteeri Anna-Riikka Carlsson sekä Janne Kareinen. Kuohun mainosmyyjä tule toimimaan tiiviissä yhteistyössä toimitusneuvoston kanssa.

Jos olet kiinnostunut tulemaan Kuohun mainosmyyjäksi, tai tiedät jonkun joka mielestäsi sopisi tehtävään, niin laita pikemmiten postia osoitteeseen: kuohu.toimitus@gmail.com   Huom, mainosmyynti on tarkoitus aloittaa viimeistään viikkolla kolme, toimithan siis nopeasti. Voit myös ilmoittautua saman osoitteeseen avustajaksi, jos haluat kirjoittaa juttuja, kuvittaa, valokuvata tai taittaa. Tervetuloa mukaan!

Ja lukaise toki toimenkuvaus alta ennen meilaamista 🙂

Mainosmyyjän tehtävät

  • mainosten myynti, tavoitteena vuosisopimukset
  • mainosmyynnin kehittäminen
  • yhteistyö toimitusneuvoston kanssa

Täältä löytyvät aiemmat Kuohut.

Kuohu terveisin
Toimitusneuvosto