Kuohulle uusi päätoimittaja

380
varilyijarit nettireso

Kuohun taitava tekijäjoukkio kasvaa uudella päätoimittajalla lehdestä 4/2014 alkaen. Tarja Törmänen on viestinnän tekijä ja valmentaja, jonka tekstejä löytää asiantuntijalehtien lisäksi monista yritysmaailman kanavista.

”Vuorovaikutus – verbaalinen, visuaalinen, kehollinen – on minulle intohimo. Ihmiset ovat enemmän kuin sanat, joita he sanovat. Samalla sanamme ja tarinamme ovat paljon enemmän kuin me, sillä ne kertovat myös muista ihmisistä ja maailmasta, missä elämme. Ihmiset ovat viestintää. Viestintä on: seikkailu mieleen ja ajatteluun ja tapa olla kontaktissa itsen, muiden ja koko maailman kanssa”, kertoo Tarja.

Uusi päätoimittaja on kiitollinen mahdollisuudesta tehdä kulttuuri- ja kaupunginosalehteä elämälle uteliaan ja osaavan tiimin kanssa. ”Kuohu on mielestäni hyvän tahdon lehti, jonka juttujen parissa lukijat viihtyvät pitkään. On hienoa päästä jatkamaan upeaa työtä”, summaa Tarja tuntojaan tulevasta kuohuilusta.

Päätoimittajavaihdoksesta johtuen vuoden 2014 Kuohu nro 4 ilmestyy hieman alkuperäistä julkaisuaikataulua myöhemmin. Uusi julkaisuajankohta on 10.12. Aineistopäivä ilmoituksille ja teksteille on 10.11. Vielä ehtii osallistua lehden tekemiseen kirjoittamalla ArToVan kaupunginosasta, kulttuurista ja tapahtumista tai vuoden viimeisen lehden teemaan ”taide ja arkkitehtuuri” liittyvän jutun. Myös juttuvinkit ovat tervetulleita!

Kuohulaiset tavoitat tutuista yhteystiedoista: kuohu.toimitus@gmail.com ja kuohu.aineisto@gmail.com. Päätoimittajalle saa mielellään myös soittaa tai lähettää juttuvinkkiä ja ideoita tekstiviestinä: 040 544 5550.