Kuningassoundi: Heikki Kuula, Juno, Ropeman, Nopsa, Svengali 15.8

392

Juno & Heikki Kuula, DJ Ropeman @ Helsinge, Viikintie 1
Suomihiphopin tulevaisuuden kärjet Juno ja Bassoradion listalla viikosta toiseen PLLP-levynsä biiseillä keikkuva Heikki Kuula räppäävät ja Ghetto Blasterista tuttu dj Ropeman pyörittää kiekkoja. Hyvää musaa!
http://www.myspace.com/juno09
http://www.myspace.com/heikkikuula
http://www.myspace.com/ghettoblastersound
Kuningassoundi on rytmimusiikki-ilta Ravintola Helsingen terassilla Vanhankaupunginkosken äärellä Helsingin Kuninkaankartanonsaaressa. Ohjelmasta vastaavat reggae- ja hiphop-ympyröissä pitkään vaikuttaneet MC Nopsajalka ja DJ Svengali apunaan viikottain vaihtuvat artisti- ja deejii-vieraat.

Kuningassoundi on viikonlopun aloituspaikka: musiikki alkaa jo klo 17.00, vieraileva artisti esiintyy kello 19.00 ja deejiimeininki kestää vähintään kello 22 asti. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja ikäraja 18 vuotta. Alkoholijuomien ystävien riemuksi muusia saa happy hour- hintaan klo 17-19 ja muutenkin on erikoishinnat koko illan.

Kuninkaankartannonsaari sijaitsee Helsingin Vanhassakaupungissa Hämeentien, Koskelantien ja Viikintien yhtymäkohdassa ja sinne pääsee Rautatientorilta kahdessakymmenessä minuutissa busseilla 57, 68, 71, 71V, 74, 74N ja 506.

http://www.facebook.com/group.php?gid=18137894611
http://www.myspace.com/kuningassoundi
http://www.ravintolahelsinge.fi
http://www.myspace.com/nopsajalka
http://www.myspace.com/supersvengali