Kuningassoundi: Chief Kana, Didier, Nopsa & Svengali 8.8

388

Sound Explosion Bandista, Soul Investigatorsista, Afrobeat Internationalista ja vaikka mistä tuttu fonisti-ihme Kana Lauronen näyttää mistä, öö…. närhen munat, taustamiehenään supertuottaja & dj Didier @ Helsinge, Viikintie 1. http://www.myspace.com/soundexplosionband

Kuningassoundi on uusi rytmimusiikki-ilta Ravintola Helsingen terassilla Vanhankaupunginkosken äärellä Helsingin Kuninkaankartanonsaaressa. Ohjelmasta vastaavat reggae- ja hiphop-ympyröissä pitkään vaikuttaneet MC Nopsajalka ja DJ Svengali apunaan viikottain vaihtuvat artisti- ja deejii-vieraat.

Kuningassoundi on viikonlopun aloituspaikka: musiikki alkaa jo klo 17.00, vieraileva artisti esiintyy kello 19.00 ja deejiimeininki kestää vähintään kello 22 asti. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja ikäraja 18 vuotta. Alkoholijuomien ystävien riemuksi muusia saa happy hour- hintaan klo 17-19 ja muutenkin on erikoishinnat koko illan.

Kuninkaankartannonsaari sijaitsee Helsingin Vanhassakaupungissa Hämeentien, Koskelantien ja Viikintien yhtymäkohdassa ja sinne pääsee Rautatientorilta kahdessakymmenessä minuutissa busseilla 57, 68, 71, 71V, 74, 74N ja 506.

http://www.facebook.com/group.php?gid=18137894611
http://www.myspace.com/kuningassoundi
http://www.ravintolahelsinge.fi
http://www.myspace.com/nopsajalka
http://www.myspace.com/supersvengali