Kumpulan Kylätila on täynnä toimintaa

540

Naapurikaupunginosa Kumpulan asukastalo, Kylätila, Intiankatu 31:ssä tarjoaa harrastusmahdollisuuksia, kursseja ja kulttuuritapahtumia kaikenikäisille lähialueiden asukkaille.

Toiminta lähtee käyntiin kesätauon jälkeen jälleen syyskuun alussa. Toimintakauden avajaisia vietetään la 5.9. Alvar Gullichsenin Groovy Eldorado Groupin tahdittamana ja ensimmäisten viikkojen aikana starttaavat myös Kylätilan kerhot. Viikoittain kokoontuu kolmisenkymmentä eri harrasteryhmää, joista mainittakoon esimerkiksi Pilates, seniorijumppa, lasten luova tanssi, muskarit, kuvis- ja bändikerhot, salsa ja kuorot, joista toinen on suunnattu laulutaidottomille! Kerhoaikataulu ja ilmoittautumisohjeet ovat luettavissa Kumpulan nettisivuilta osoitteesta http://www.facebook.com/l/;www.kumpula.info.

Kerhotoiminnan lisäksi Kylätilassa järjestetään monenlaisia viikonloppukursseja. Syksylle on varmistunut mm. bändileirit niin aikuisille kuin nuorillekin ja lasten kuvis-muskari-viikonloppu. Suositulla bändileirillä saa opetusta kitarassa, bassossa, koskettimissa, rummuissa ja laulussa, ja opettajina toimivat pitkän linjan ammattimuusikot. Aikuisten ”leirille” voivat osallistua kaikki, joita soittaminen kiinnostaa, mutta harrastaminen on syystä tai toisesta jäänyt. Täällä on tarkoitus pitää hauskaa!

Kylätilassa nautitaan elävästä musiikista jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Iltojen teemat vaihtelevat, mutta varmaa on, että esiintyjät ovat huippuluokkaa. Mahdollisuuksien mukaan Kylätilassa järjestetään lisäksi teatteri- ja nukketeatteriesityksiä sekä konsertteja. Tarkemmat tiedot kurssitarjonnasta sekä tapahtumista löytyvät myös netti-sivuiltamme.

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen toimintaamme!

Sari Väntänen, toiminnanjohtaja