Kumpulan kyläjuhlat

512
kylajuhlat_551px.jpg
kylajuhlat_551px.jpg

Kumpulassa järjestetään lauantaina 29.5. klo 10.00-22.00 perinteiset Kumpulan Kyläjuhlat. Tapahtumapaikkana on Limingantie ja sen ympäristö, Kumpulan koulu sekä Kumpulan Kylätila (Intiankatu 31). Toivomme tapahtuman kiinnostavan myös arabianrantalaisia ja tietoa saa mieluusti levittää eteenpäin.

Musiikkia Kumpulan Kyläjuhlilla kuullaan peräti kolmelta lavalta ja erittäin laajalla skaalalla, rockista rappiin, folkista jaziin ja iskelmään. Esiintymäät nousevat päivän mittaan mm. Koivuniemen herrat, Varaque, Kim Curly Band, Äimä, Emmi, Marion Rung, Dave Lindholm, Jalankulkuämpäri, Mariska ja Pahat sudet, Samuli Putro, PMMP, The Nights of Iguana, Maria Hänninen ja tangokuningas Jukka Hallikainen. Ja moni muu artisti.

Lisäksi Kyläjuhlilla voi tutustua Forróon, Capoeiraan ja salsaan ja nauttia kilometrin mittaisesta kirpputorista ja erillisestä kirjakirppiksestä. Kylätilassa kuullaan lukuisia kirjailijavieraita ja lapsille on oma festivaalialueensa näytelmineen, konsertteineen ja askarteluineen.

Koko huikea ohjelma aikatauluineen löytyy täältä: www.kumpula.info

Juhlien järjestäjänä on alueen asukkaiden Kumpula-Toukola Kylätilayhdistys ja kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.