Kumpula-juoksu

335
kumpula juoksu artova.png

La 23.5. klo 12-13.30

Kumpula-juoksun reitti kulkee ympäri Kumpulan. Lähtö ja maali ovat maauimalan parkkiksella, jossa myös ilmoittautuminen tapahtuu klo 11-11.40. Lähtölaukaus pamahtaa klo 12.00.

Kilpailussa on kolme sarjaa:

1. Aikuisten kilpasarjat 5 km

2. Lasten (alle 13 v.) kilpasarja 2,5 km

3. Reippailusarja 2,5 km

Kumpula-jouksuun odotetaan osallistujia muualtakin kuin Kumpulasta. Ilmoittautua voi paitsi paikan päällä, myös ennakkoon, ja tällöin osallistumismaksu on edullisempi. Kilpasarja ja reippailusarja ennakkoon 5 euroa / paikan päällä 7 euroa, lasten sarja maksuton. Yli viiden hengen ryhmät 4 / 6 euroa per henkilö. Ennakkoilmoittautujille lähetetään lasku sähköpostitse.

Reippailusarjaan toivotaan mukaan perhekuntia lemmikeineen ja vanhempia lastenvaunuineen. Vaikka kilpailusarja onkin totista totta, niin toki Kumpulassa järjestettävässä juoksukilpailussa jotain leikkimielistäkin on. Nu merolappu rinnassa ei välttämättä tarkoita verenmakua suussa ja reippailusarjan palkinnot arvotaankin osallistujien kesken; tärkeintähän ei ole voitto!

Palkintojen jako suoritetaan juhlallisesti Kylätilan edessä (Intiankatu 31) noin klo 13.15 ja palkinnot ovat ruhtinaalliset!

Ennakkoilmoittautumiset ma 18.5. mennessä:

kylatila@kolumbus.fi – viestiin nimi, ikä ja mihin sarjaan osallistuu

TERVETULOA!