Kumppanit 2015

1051
kulke

Arabian Katufestivaalin kumppanit mahdollistavat tapahtuman!
Sivua päivitetään kevään mittaan tapahtumaan asti.nuorisoasiainkeskus logo

Nuorisoasiainkeskus tukee Arabian Katufestivaalin katutaidenäyttelyä.

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus tuottaa yhdessä nuorten kanssa monipuolisia kulttuuri- ja harrastepalveluja, edistää nuorten yhteiskunnallista osallistumista sekä tarjoaa nuorille tukea ja neuvontaa. 


supafly logo transparento

Supafly – Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen katuelämätoimintaa, jossa toteuttajina ovat nuoret ja nuoret aikuiset.Tavoitteena on kehittää ja edistää katutaidetta mm. antamalla nuorille mahdollisuuksia löytää uusia ilmaisukeino dokumentoimalla tapahtumia, luomalla kopioitavia malleja ja vaikuttamalla nuorten elinoloihin. Tärkeintä on luoda uusia areenoita nuorten katutaidetöille ja ylläpitää niitä kehittäen toimivia malleja.


geezers logo tsunami

Geezers the Shop


Tikkurila logo RED LABEL

Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 16 maassa. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Kestävää kauneutta vuodesta 1862.


FB small

Koskenranta on Helsingin Vanhankaupunginkosken rannalla sijaitseva idyllinen ravintola, kokous- ja tapahtumakeskus. Korkea palvelutaso kohtaa kulttuuriseudun ja luonnon aivan kaupunkimme syntysijojen sydämessä. Yksi ylpeyden aiheistamme on Helsingin ainoa koskea hipova terassi. Arabian Katufestivaalissa huolehdimme esiintyjien aterioinnista. Sitä varten Kääntöpaikalle on tehty ”Artist Lounge by Koskenranta”. 


Helen_grafiikkaa_1000px.jpg

Helen Sähköverkko

Helen Oy:n energiantuotanto on palkittu maailman tehokkaimpana. Meillä on lähes 400 000 asiakasta eri puolilla Suomea, katamme kaukolämmöllä yli 90 % Helsingin lämmitystarpeesta ja laajennamme energiatehokasta kaukojäähdytystä Helsingissä. Kehitämme yhä ympäristöystävällisempiä ja innovatiivisempia ratkaisuja asiakkaidemme parhaaksi. Tavoitteemme on saavuttaa energiantuotannossamme sataprosenttinen hiilineutraalius. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa.


hcp artistit

#HCPSPIRIT

Hyvä varainhoito on kiistatonta sijoitusosaamista, läpinäkyvää hinnoittelua ja asiakkaiden kunnioittamista. Me haluamme olla vieläkin enemmän, sillä haluamme ottaa yhteiskunnan hyvinvoinnin edistämisessä merkittävän roolin. Terveempi finanssisektori, parempi finanssipalvelu ja yksilöiden mahdollisuuksien tukeminen – näihin me uskomme ja näiden eteen me teemme myös työtä.
Helsinki Capital Partners


kinosheryl logo black horizontal

Helsingin uusin elokuvateatteri Kino Sheryl esittää ohjelmistossaan sekä vaihtoehtoista, että kaupallista elokuvaa. Suomen parhaalla äänentoistolla varustettu 300-paikkainen elokuvasalimme otettiin teatterikäyttöön ensi kertaa helmikuussa 2015. Kino Sherylin tavoitteena on monipuolistaa Helsingin elokuvatarjontaa ja mahdollistaa erilaisia kokeellisia näytöskonsepteja. Elokuvateatterin taustalla on Aalto-yliopiston taideopiskelijoiden järjestö TOKYO ry, joka on vastuussa myös joulu- ja kevät myyjäisistä sekä ravintola Kipsarista.


CREMA rod1

Crema on kahvin ja teen ystävän paratiisi. Löydät meiltä myös laitteet ja tarvikkeet hyvän palvelun kera!

Voit tutustua Cremaan myös paikan päällä osoitteessa: Hämeentie 155 A-rappu, 7. krs


Finlayson_Vuodesta_1820_BLACK_2.jpg 

Finlayson on ollut vuodesta 1820 suomalainen tekstiilialan edelläkävijä, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia sisustustekstiilejä. Finlaysonilla on yhteensä 12 omaa myymälää, tehtaanmyymälää ja shop-in-shopia Suomessa. Lisäksi tuotteita on saatavilla verkkokaupasta www.finlayson.fi sekä hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Finlaysonin palveluksessa oli vuonna 2014 noin 90 henkilöä ja liikevaihto oli 22,9 miljoonaa euroa.


 raikastamo logo vihrea2 flat valkoisella pohjalla 1

Raikastamo on nuori ja pirteä kotimainen juomatalo, jonka luomumehut sekä -limut ovat vakiinnuttaneet paikkansa mukavimpien kahviloiden ja ravintoloiden sekä parhaiden vähittäiskauppojen hyllyissä.


nimetön

Pågå


Nimetön

Taikalyhty


Kaupunkikulttuuritukiry

Kaupunkikulttuurien tuki ry


sarjakuvakeskus lohikaarme1

Sarjakuvakeskus


 UFF

UFF


punainenristi_punainen_384_3.jpg

 SPR Kallio-Käpylä osasto huolehtii festivaalikansasta ja pitää ensiapupistettä Kääntöpaikalla (Intiankatu 1)


paavalin seurakunta

Paavalin seurakunta on mukana alueen suurimmassa
tapahtumassa. Yhteisöpappimme Tuuli Aitolehti on festareiden
tuotantotiimissä. Yritämme parhaamme että Säiden Herra soisi
hienot kelit festareille. Katsotaan miten käy!


ArtovaLogoPerus vaaka mustaCMYK

Kulttuuri- ja kaupunginosayhdistys Artova on tapahtuman pääjärjestäjä