Kumppanit 2014

503
helsingin energia

 

Arabian Katufestivaalin yhteistyökumppanit mahdollistavat tapahtuman! Kumppaneita päivitetään tapahtumaan asti.


 

Helsingin Energia

Arabian katufestivaali järjestää yhteistyössä Helsingin Energian kanssa avoimen kilpailun, jonka voittajat saavat kunnian elävöittää Arabian aluetta maalamalla sähkökaapin omalla teoksellaan.

 

 

 

 

 


 

Geezers

geezers logo

Geezers the Web Shop -verkkokaupasta saa edullisesti korkealaatuisia spraymaaleja, tusseja, kirjoja, lehtiä, vaatteita, musiikkia sekä videoita.


 

Taikalyhty

Nimetön

Taikalyhty Oy on messu- ja näyttelypalveluiden tavaratalo/puuhamaa. Osaamme alan tekemisen, tunnemme toimijat, hallitsemme paikat, luomme uutta ja opimme lisää. Halumme on tehdä sellaisia toteutuksia, joista nauttivat sekä asiakkaamme että me itse. Kehitämme uusia tapoja suunnitella ja toteuttaa, nähdä ja kokea. Pyrimme laatua unohtamatta edullisiin ja kestävää kehitystä tukeviin ratkaisuihin.


 

Dialab

dialab

Certified Studio for digital finye art printing.


 

Supafly

supafly logo transparento

Supafly tuo paikalle useamman maalattavan katupinnan mm. räppirekan ja kuratoroi pintoja yhdessä Kaupunkikultturien tuen kanssa.

Supafly on Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen katuelämätoimintaa, jossa toteuttajina ovat nuoret ja nuoret aikuiset.

Tavoitteena on kehittää ja edistää katutaidetta mm. antamalla nuorille mahdollisuuksia löytää uusia ilmaisukeinoja, dokumentoimalla tapahtumia, luomalla kopioitavia malleja ja vaikuttamalla nuorten elinoloihin. Tärkeintä on luoda uusia areenoita nuorten katutaidetöille ja ylläpitää niitä kehittäen toimivia malleja.

 


 

Kaupunkikulttuurien tuki ry

KaupunkikulttuuritukiryKaupunkultturien tuki ry vastaa katutaidepintojen rakentamisesta ja käytännön järjetelyistä. Sekä pintojen kuratoroinnista yhdessä Niina Linnan ja Supaflyn kanssa.

 

 

 

 

 

 


 

Diivari Kopi

JULISTE Diivari Kopi

Diivarikopi, jo vuodesta 1990 toiminut ympäristöä huomiova yritys tarjoaa Arabian Katufestareille suurimman osan julisteista ja kävijöille jaettavat kartat. 


 

Kierrätyskeskus

KK logo RGB

Kierrätyskeskuksen keräysauto ottaa vastaan kaiken ehjän kierrätyskelpoisen, myös kirppiksillä myymättä jääneet ehjät tavarat. Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on yleishyödyllinen yritys, joka ei tavoittele voittoa. Toiminnan tavoitteena on parantaa ympäristön tilaa.


 

Stena Technoworld 

 
stena
Stena Technoworld järjestää yhteistyössä Suomen Kierrätysyhteisön kanssa sähkö- ja elektroniikkaromun sekä metallin keräyspisteen. Kaikki laitteet kierrätetään ympäristöystävällisesti ja tallenteita sisältävät laitteet tuhotaan tietoturvallisesti.


 

Arabian vihreät 

arabian vihreät

Arabian Vihreät pyrkii tuomaan yhteen alueella asuvat vihreät ja vaikuttaa päätöksentekoon niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin; tällä hetkellä esillä ovat kevään eurovaalit. Yhdistys järjestää monenlaista toimintaa ja uudet ihmiset toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi mukaan – tehdään yhdessä vihreämpi Arabia! Lisätietoja: kirsi.sarkkinen(at)vihreat.fi. Arabian Vihreät pyörittävät Kivitorin Tuo & Hae -ilmaiskierrätyspistettä.


 

M-Kauppa

mkauppa-leikattuM-ketju on Itsenäisten kauppiaiden vuonna 2006 perustama Suomalainen kauppaketju johon kuuluu tällä hetkellä noin 60 myymälää TorniostaAhvenanmaalle saakka.

M-ketjun myymälät tarjoavat monipuolisen valikoiman päivittäistavaroita, ja osassa myymälöitä on myös kattava käyttötavaravalikoima.

 

 

 

 
 
 

 

Kaffa Roastery

kaffaroasteryKaffa Roastery on vuonna 2007 perustettu Helsinkiläinen kahvipaahtimo.

Suhtaudumme intohimolla kahviin ja koko prosessiin viljelystä paahtamiseen ja edelleen valmiiseen kahvikuppiin.

Paras kahvi on monen tekijän summa. Kahvin on tehtävä vaikutus.

 

 


 

Arabian asukastalot ry

Arabian asukastalot hallinnoivat Kulttuuri- ja asukastaloja Kääntöpaikka ja Bokvillan. Arabian asukastalot  on kesällä 2012 perustettu yhdistys, jonka tarkoitus on edistää ja kehittää alueen asukkaiden yhteistyötä, aktivoida asukastoimintaa ja lisätä asukkaiden viihtyvyyttä. 


 

Sarjakuvakeskus

sarjakuvakeskus lohikaarme1Sarjakuvakeskus on keväällä 2008 Helsinkiin perustettu sarjakuva-alan monitoimikeskus, jossa toimivat Suomen sarjakuvaseura ry, Sarjakuvan tiedotuskeskus, sarjakuvakauppa, opetustilat, galleria sekä kahvio.

Arabianrantaan Kalliosta kesällä 2010 muuttanut keskus on vakiintunut suomalaisen sarjakuvakentän tärkeäksi kohtaamispaikaksi. Toiminnassa ollaan aina avoimia uusille ideoille.

 


 

Raikastamo

raikastamo

Nuori ja virkeä kotimainen juomatuottaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat luomumehut ja luomulimonadit. Muista juoda välillä!


 

 

Dylan

Dylanin logo

Alkuperäinen ja ensimmäinen Dylan-ravintola Arabianrannassa on modernisti ja iloisesti designattu hybridiravintola, joka venyy ja muokkaantuu sinun tilaisuutesi ja toivomuksiesi mukaisesti. Dylan on erikseen mutta samalla juhlasali, brunssihuone ja lounasbistro – sinä päätät. Muita Dylan-ravintoloita ovat Dylan Kottby, Dylan Pink, Dylan Milk sekä Caruzello. 


 

Ravintola Oljenkorsi

oljenkorsi

Ravintola Oljenkorsi on olutravintola Intiankadulla.


 

Tokyo ry

Aalto-yliopiston Taiteiden ja Suunnittelun ylioppilaat eli TOKYO ry on vuonna 2008 perustettu opiskelijajärjestö, jonka tehtävänä on edistää taiteen ja taideteollisuuden alan opiskelijoiden yhteiskunnallisia ja sosiaalisia pyrkimyksiä. Tokyon perinteiset kevätmyyjäiset järjestetään tänä vuonna samana päivänä Arabian katufestivaalin kanssa 17.5.2014 kello 10–18 mediakeskus Lumessa.


Kuohu

kuohulogo300

Kuohu on Arabianrannan, Toukolan ja Vanhankaupungin neljä kertaa vuodessa ilmestyvä sitoutumaton kaupunginosa- ja kulttuurilehti, jota tehdään kunnianhimoisesti, täysin vapaaehtoisvoimin ja suurella riemulla.


 

Fiskars

Fiskars tarjoaa tapahtuman aikana alennuksen liikkeessään sekä ilmaisen pääsyn näyttelyyn.


 

Pågå

Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy on 1996 perustettu tapahtumatoteutuksiin erikoistunut perheyritys.


 

Stadin ammattiopisto


 

Unlike Festival

unlike-leikattuUnlike Festival on kansainvälinen kiertävä kulttuurifestivaali.

Helsingissä ensimmäistä kertaa järjestettävä festivaali kiertää muun muassa Indonesiassa, Norjassa, Kreikassa ja Tanskassa ja tuo kevääseen sysäyksen rajoja rikkovaa kulttuuria.

Ilmainen, vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma järjestetään viikkoa ennen Arabian Katufestivaalia Siltasessa.


 

Helsingin kultturikeskus

kulke

Helsingin kulttuurikeskus tukee tapahtumaa. 


 

Nuorisoasiainkeskus

nuorisoasiainkeskus logoNuorisoasiainkeskus tukee Arabian Katufestivaalin katutaideosuutta.

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus tuottaa yhdessä nuorten kanssa monipuolisia kulttuuri- ja harrastepalveluja, edistää nuorten yhteiskunnallista osallistumista sekä tarjoaa nuorille tukea ja neuvontaa.

 

 

 

 


 

Artova 

ArtovaLogoPerus-vaaka-mustaCMYKArtova on tapahtuman pääjärjestäjä.