Kotimaisen katutaiteen vuotuinen näyteikkuna Arabian Katufestivaali etsii yllätyksellisiä maalauspintoja

431
Kuva: Outi Maaria Nuvonen

Kuva: Outi Maaria Neuvonen

Kaipaako juuri sinun laivasi, veneesi, helikopterisi, puhelinkoppisi, flyygelisi, minibussisi tai kuumailmapallosi taidetta pintaan? Arabian Katufestivaali etsii jälleen kolmiulotteisia pintoja maalattavaksi. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus herättää esineet ja pinnat uuteen uskoon osana Arabian Katufestaria! Festivaaleilla katutaiteen kuumimmat kärkinimet takaavat taideteosten korkean tason, kolmiulotteisten pintojen tarjotessa heille itselleen haasteita ja elämyksiä.

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Suomen suurin katutaide- ja kierrätystapahtuma on vakiinnuttanut asemansa katutaiteen näyteikkunana ja ihmisten yhteisenä suurkarnevaalina, joka henkii kaupunkikulttuuria vahvimmillaan. Toukokuun 16. päivänä mitä yllätyksellisemmät esineet saavat taiteilijoiden käsissä uuden elämän. Tule mukaan luomaan värikästä ja urbaania kaupunkikulttuuria.

Ilmoita pintasi maalattavaksi 19.4.2015 mennessä osoitteeseen info@katury.com 
Valituille pinnoille ilmoitetaan valinnasta huhtikuun loppuun mennessä.

Muista – liian outoja tai hulluja ehdotuksia ei olekaan!

Maalipinnat valitsee ja kuratoi katutaidealueen ammattilaiset 
Lisätietoa;
info@katury.com

Maalauspinnan tarjoajan tulee itse huolehtia pinnan kuljetuksesta festarialueelle sekä kohteen pinnan puhtaudesta ja erillisten osien suojaamisesta.