Koneellista -tanssityöpaja

310
TM9234pieniWorkpartner.jpg

Yhteistyössä Uuden tanssin keskus Zodiakin kanssa järjestettävässä tanssi- ja liiketyöpajassa tutkitaan ihmiskehon avulla tekniikan historiaa, mekaniikkaa ja koneen liikettä.

Työpajassa muodostetaan yhdessä tanssimalla ja liikkumalla koneita, joihin kukin osallistuu omista lähtökohdistaan. Työpaja tapahtuu Tekniikan maa -näyttelyssä ja inspiraationa toimivat näyttelyesineet. Pajat ohjaa tanssinopettaja ja tanssitaiteilija Anni Puuperä.

Työpaja soveltuu yli 10-vuotialle ja siihen voi osallistua koko perhe. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Työpajaan mahtuu noin 12 osallistujaa. Paja on osallistujille maksuton. Päälle kannattaa varata vaatteet, joissa on helppo liikkua.

Ilmoittautuminen 14.10. pajaan ennakkoon lomakkeen kautta:

https://docs.google.com/forms/d/1JflU71WBnCCMdSOGyN4NypMmpkmfX2xTaRLbFyQYeeI/edit

Ilmoittautumalla mukaan osallistujat sitoutuvat työpajan päätteeksi täyttämään palautelomakkeen. Palautetta käytetään palveluiden jatkokehittämiseen ja hankkeen viestintä- ja raportointitarkoituksiin.

Pajoja järjestetään yhteensä kolme kappaletta: seuraavat pajat ovat torstaina 2.11. klo 17.30 ja sunnuntaina 12.11. klo 13. Myöhempiin ilmoittaudutaan oman lomakkeen kautta.

Koneellista-tanssityöpajat ovat osa Tekniikan museon Tekniikan maa-näyttelyhanketta ja sen kautta Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Työpajat rahoittaa Taiteen edistämiskeskus.