Kolmioleivät

415
hellapoliisi_kolmioleivt_1.jpg
hellapoliisi_kolmioleivt_1.jpg

Kokoa ystävät tai perhe koolle ja nosta tarjolle herkullisia kolmioleipiä, joiden täytteitä voit varioida mielesi mukaan.

4 annosta

4 viipaletta vehnä- tai ruisvuokaleipää
200 g tomaatti–basilika kevyt creme fraichea
1 dl kevätsipulia silppuna
10 viipaletta härän kylmäsavufileetä tai chilikinkkua hienonnettuna
1/2 dl basilikaa silppuna
mustapippuria myllystä
vesikrassia

Päälle:
pikkukurkkuja
4-8 viipaletta härän kylmäsavufileetä tai chilikinkkua rullina
basilikaa

Leikkaa leivistä reunat. Puolita leipäviipaleet kolmion muotoisiksi.
Sekoita tomaatti–basilika -creme fraichen joukkoon kevätsipulisilppu, hienonnettu härän kylmäsavufilee tai chilikinkku.
Rouhi joukkoon mustapippuria.
Levitä täyte leipäviipalekolmioiden pinnalle, laita väliin vesikrassia.
Nosta puolet kolmioista toisten päälle.
Koristele härän kylmäsavufilee- tai chilikinkkurullilla, pikkukurkuilla ja basilikalla.

Kati Jaakonen

uusi_kolumni_kokkikati_mv.jpg
www.hellapoliisi.fi

Hellapoliisin takana on neljän tytön äiti, jolle kokkailu on työ ja intohimo.

Kuohu 1/2010