Kolmas mahdollisuus – näyttely

198

Näyttely Kolmas mahdollisuus on kolmen kuvataiteilijan näkemyksiä mahdollisuuksien maailmoista. Täydennämme toistemme näkemyksiä taiteilijoina samalla luoden ilmaisullisen vastavoiman. Värikylläisyys ja epätodellisuus mahdollistavat syvimpien tunteiden ilmaisun.

Kuvataiteilija Marjo-Riitta Olander

Kuvataitelija Sari Olin

Kuvataiteilija Ritva Touré

Galleria Kolmas Kerros

Avajaiset 22.10.2012 klo 17 – 19

Hämeentie 157, 00560 Helsinki

Näyttely avoinna 23.10. – 28.10.2012

ti-pe klo 13 – 18, la – su 12-16

TERVETULOA

Kolmas mahdollisuus

Näyttelymme tarjoaa meille kolmelle erilaiselle kuvataitelijalle mahdollisuuden.

Marjo-Riitalle mielen maisemat kertovat tarinaa. Kuvat syntyvät sisäisen ja ulkoisen leikkauspisteessä ja sen kautta tunnetilat, ajatukset ja kokemukset tulevat näkyviksi. Maalauksien värimaailma kuvaa myös sisäistä kaipuuta hiljaisuuteen ja ajattomuuteen

Sarin maalauksissa roolit, värit ja tunnelmat sekoittuvat katsojan mielikuvissa omiksi tarinoiksi. Teoksessa Tätitär on vanhenevan naisen kasvot nuoren naisen viettelevässä vartalossa, takana eletty elämä muistoineen. Nuoruus ja aikuisuus, elämän syksy ja kolmas mahdollisuus.

Ritvalle runsaus ja monimuotoisuus ovat tärkeitä. Todellisuus ja epätodellisuus sekoittuvat. Värit vievät mielikuvitusmaailmaan, keskelle kohtaamisia. Katsoja tulkitsee ja kokee ainutkertaisen elämyksen, jos sallii itselleen siihen mahdollisuuden.

Aitona yhteisenä pyrkimyksenämme on rohkaista kanssakulkijoitamme nauttimaan katseluhetkestä näyttelyssämme ja yllytämme heittäytymään kohti uusia mahdollisuuksia.

Mahdollisuuksien maailmoista

Marjo-Riitta Olander, Sari Olin ja Ritva Touré