Koko Kylän Kirppispäivä ja Kumpula-juoksu

353
kirppispäivä.jpg

Lauantaina 23.5. alkaen klo 10 Kumpulassa!

Autoliikenteeltä suljettu Limingantie avautuu kirppiskaduksi klo 10.00 ja Kumpula-juoksu starttaa klo 12.00 maauimalan parkkikselta. Kirpparipöytiä voi ja kannattaa laittaa muuallekin kuin Limikselle, sillä päivä sattuu olemaan onnekkaasti sama kuin koko kaupungin yhteinen Siivouspäivä.

Kilometrin matkalle Kätilöopistolta Intiankadulle mahtuu monenmoista. Tule tekemään löytöjä! Kylätilassa, Intiankatu 31, kahvila avoinna klo 10-16.

Huom! Kirpputorialue on varattu ainoastaan Kumpulan asukkaille; myyntipaikkoja ei ole muualta tuleville eikä ammattimaisille myyjille.

Vapaaehtoisiakin tarvitaan! Voit ilmoittautua järjestysmieheksi/liikenteenohjaajaksi tai kahvilan pitäjäksi Kylätilaan!

Lisätietoja:

kylatila@kolumbus.fi p.041-527 8932

Kumpula-juoksu klo 12

Kumpula-juoksun reitti kulkee ympäri Kumpulan. Lähtö ja maali ovat maauimalan parkkiksella, jossa myös ilmoittautuminen tapahtuu klo 11-11.40. Lähtölaukaus pamahtaa klo 12.00.

Kilpailussa on kolme sarjaa:

1. Aikuisten kilpasarja 5 km (naiset ja miehet)

2. Lasten (alle 13 v.) kilpasarja 2,5 km

3. Reippailusarja 2,5 km

Kumpula-jouksuun odotetaan osallistujia muualtakin kuin Kumpulasta. Ilmoittautua voi paitsi paikan päällä, myös ennakkoon, ja tällöin osallistumismaksukin on edullisempi. Kilpasarja ja reippailusarja ennakkoon 5 euroa / paikan päällä 7 euroa, lasten sarja maksuton. Yli viiden hengen ryhmät 4 / 6 euroa per henkilö. Ennakkoilmoittautujille lähetetään lasku sähköpostitse.

Reippailusarjaan toivotaan mukaan perhekuntia lemmikeineen ja vanhempia lastenvaunuineen. Vaikka kilpailusarja onkin totista totta, niin toki Kumpulassa järjestettävässä juoksukilpailussa jotain leikkimielistäkin on. Numerolappu rinnassa ei välttämättä tarkoita verenmakua suussa ja reippailusarjan palkinnot arvotaankin osallistujien kesken; tärkeintähän ei ole voitto!

Palkintojen jako suoritetaan juhlallisesti Kylätilan edessä (Intiankatu 31) noin klo 13.15 ja palkinnot ovat ruhtinaalliset!

Ennakkoilmoittautumiset ma 18.5. mennessä kylatila@kolumbus.fi – viestiin nimi, ikä ja mihin sarjaan osallistuu.