Arabian asukastalot – asukastoimintaa

795

Arabian asukastalot ry: Kulttuuri- ja asukastalot Kääntöpaikka ja Bokvillan

Kääntöpaikka (Intiankatu 1)
Bokvillan (Hämeentie 125)

Arabian asukastalot ry on kesällä 2012 perustettu yhdistys, jonka tarkoitus on edistää ja kehittää alueen asukkaiden yhteistyötä, aktivoida asukastoimintaa ja lisätä asukkaiden viihtyvyyttä. Arabian Asukastalot ry pyörittää asukastoimintaa alueen palveluyhtiö Arabian Palvelut Oy:n kanssa solmitun yhteistyösopimuksen mukaisesti.

Toimintaa aamusta iltaan Asukastaloissa järjestetään monimuotoista toimintaa kaikille alueen asukkaille. Talot toimivat sekä avoimena pajatyyppisenä tilana asukkaille että monenlaisten harrastusryhmien ja tapahtumien tilana. Tavoitteena on tarjota kaikille mahdollisuuksia osallistumiseen ja yhteisölliseen toimintaan. Asukastiloissa voi viihtyä harrastusten ja oppimisen parissa tai kahvikupposen äärellä jutellen. Kaikkia vapaana olevia tiloja on myös mahdollisuus vuokrata yksityiskäyttöön. Toiminta muotoutuu käyttäjiensä mukaan!

Tule mukaan! Kääntöpaikan ja Bokvillanin toiminta ja hallinta toteutetaan pääosin vapaaehtoisvoimin. Tulemalla mukaan voit vaikuttaa toiminnan ideointiin ja ylläpitämiseen. Ilmoittaudu mukaan joko sähköpostitse arabianasukastalot@gmail.com tai piipahda toimistolla.


Avoimet ovet &
toimisto avoinna 2014

Bokvillanissa maanantaisin klo 10-18 (Hämeentie 125)
Kääntöpaikalla torstaisin klo 10-18 (Intiankatu 1)
Arabian asukastalot p. 044 2750 180

Bokvillanissa joka maanantai klo 10-18 voit ompelutilan tai mediapajan lisäksi puuhailla yläkerran leikkikamarissa tai tulla muuten vain keittelemään kahvia tai teetä järjestää tapaamisen tai tulla pitämään pakkasta kirjaa lueskellen tai porukalla. Tai miksipä et pistäisi tanssiksi tai harjoittelisi pianoläksyjä?

Kääntöpaikalla torstaisin klo 10-18 avointen ovien aikaan käytettävissä on kuvistila sekä sali, tule tekemään läksyjä tai leikkimään! Alakerrassa toimii myös dekkarikirjasto, lastenvaatekierrätyshylly sekä Kutomo, jonka toimintaan voi liittyä mukaan maanantaisin klo 18-21 kokoontuvassa Toukolan kutomakerhossa.

Avoimien ovien aikaan molemmilla asukastaloilla kokoontuu myös avoin muksukerho pienten lasten vanhemmille klo 11-14. Voit myös keitellä kahvit tai teet Kääntöpaikalla käydessäsi. Käyttääksesi asukastaloja sinun tarvitsee vain pitää tilat siistinä. Lämpimästi tervetuloa!