Kääntöpaikka aukeaa!

544
_mg_7388.jpg
_mg_7388.jpg

Arabianrantaan aukeaa syyskuussa kauan odotettu yhteiskerhotila Kääntöpaikka. Se tulee toimimaan alueen asukkaiden harrastus- ja kokoontumispaikkana.

Kääntöpaikan maalustalkoot to 27.8. – su 30.8. to-pe klo 17-21, la-su klo 12-18. Ilmoittaudu talkoisiin ja kerro minä päivänä haluat tulla, osoitteeseen: kaantopaikka@gmail.com

Vanhalla kutosratikan kääntöpaikalla on käynyt kuhina kesän mittaan. Kierrätystapahtuman yhteydessä esitelty tila on muovautumassa uuteen asuun. Syksyllä Kääntöpaikassa alkaa useita harrastusryhmiä sekä kerran kuussa Sunnuntaikirppari. ”Monipuolisia tiloja voi käyttää myös omatoimisesti, muun muassa ompelutila Tikkiä ja taidetila Sotkua. Tiloja voi vuokrata asukkaiden omiin juhliin ja tilaisuuksiin. – Talo täyttyy toivottavasti monimuotoisesta, yhteisöllisestä ja asukaslähtöisestä toiminnasta, kertoo Kääntöpaikan Toimintaryhmän puheenjohtaja Mila Nirhamo, ja mukaan pääsee heti elokuussa yhteisissä maalaustalkoissa!

Kääntöpaikka toimii asukashallinnolla. Kuluista vuokran sekä tilan varustamisen osalta vastaa alueen palveluyhtiö Arabian Palvelu Oy. ”Palveluyhtiön piiriin kuuluvat asukkaat ovat Kääntöpaikan jäseniä Alueen muut asukkaat voivat liittyä jäseneksi talouskohtaisella jäsenmaksulla”, kertoo toimintaryhmän jäsen Jutta Kivistö. Toimintaa tekemään ovat kaikki tervetulleita, talo muovautuu käyttäjiensä mukaan!

Tilaa syksyn ryhmissä löytyy vielä. Tarjolla on eri-ikäisille kuvataidetta, sarjakuvaa, joogaa, pilatesta, kokkikerhoa, mediapajaa, draamaa sekä peli-iltoja. Kurssien ja ryhmien vetäjiksi on löytynyt monia paikallisia taitajia.

Lisää Kääntöpaikasta voi lukea artova.fi-sivuilta kohdasta Kääntöpaikka. Sieltä löytyy tietoa tapahtumista, Kääntöpaikan kalenteri, ilmoittautumislomake harrastusryhmiin sekä tilavarauskaavake omia juhlia yms. varten.

kaantopaikka@gmail.com
Kääntöpaikka p. 044 275 0180

Kääntöpaikan talkoot to 278. – su 30.8. to-pe klo 17-21, la-su klo 12-18.