2013 Kirppikset – Kahvilat

284
jättikirppis

Kahviloita ja kirppiksia, mm. Kääntöpaikan legendaarinen jättikirppis, Hämeentien jättikirppis, Toukolan avoimet pihat, kerrostalojen pihakirppiksiä ja ihania kahviloita. Alta löydät listauksen tähän mennessä ilmoitetuista paikoista.

Sivua täydennetään tapahtumaan asti. Jos kirppiksesi tai kahvilasi puuttuu vielä listalta, ilmoita siitä meiliin arabian.katufestivaali@gmail.com.

Kääntöpaikan jättikirppis kokoaa kirppismyyjät arabian aukiolle, Intiankatu 1. (Tuo mukaan oma alusta, pöytä tai rekki. Paikkaa ei tarvitse varata ennakkoon.) Kirppismyyjiä ilahduttaa Luomustudion upea musakattaus!

damaskuksentien-herkutArabian huviloiden sisäpihalla, osoitteessa Damaskuksentie 6, on tarjolla kattaus kirppismeininkiä – ja tietenkin kahvila! Tervetuloa!

Kirppari ja taidekahvila Sumatra tarjoaa kierrätyksen ja kahvikupillisten kylkiäisinä runoja aina tasatunnein! Tervetuloa osoitteeseen Sumatrantie 2!

Hämeentie 152:n asukasyhdistys järjestää taloyhtiön pihalla kirpputoritoimintaa. Paikalla tulee todennäköisesti myös kahvila.

Kulttuuriyhdistys Lila ry myy soppaa, kahvia ja kotileivonnaisia terassikahvilassaan osoitteessa Intiankatu 7 C. Tervetuloa!

Intiankatu 9:ssä, kirppis jossa kaikkea kivaa ja tarpeellista.

 
sydan
Kaironkatu 4:n pihalla on katufestaripäivänä ainakin kirppismyyntiä sekä ilmaista pengottavaa ja mukaan otettavaa: vaatetta ja muuta sälää lapsille ja aikuisille &  putkiremontin jäljiltä mahdollisesti myös rakennusmatskuja ja huonekaluja. Kasvomaalauskoju toimintavalmiudessa ainakin klo  12-14 pitempäänkin jos asiakkaita riittää! Vapaaehtoinen maksu – tuotto Arabian peruskoulun kummikoululle Nepaliin!
 
Kaironkatu 12, kotipihakirppis.
 
Kongontie 12 pihakirppis, jossa myydään kaikkea siistiä lasten kamaa ja muutakin.

Kustaa Vaasan tie 25 A & B Tarjolla kaikenlaista vanhaa, hyvää tavaraa. Lisäksi kahvia ja leivonnaisia. Tervetuloa!

Jaavantie 23 Tervetuloa pihakirppikselle klo 11-15! Pihakahvilassa vastapaistettuja herkullisia munkkirinkilöitä ja muuta hyvää purtavaa. Säävaraus

Sumatrankuja 1 pihakirppis säävarauksella. Kirppis avoinna klo 11-16.

Tule tutustumaan siihen, miten suomalainen muotoilu kohtaa afrikkalaisen käsityötaidon!  Mifuko (Hämeentie 130, puuhuvila). Mifukon tiloissa on kaupan lisäksi näyttely, ja huvilan edustalla festariyleisöä hemmottelee kahvila. Tervetuloa!

Päiväkoti Floorassa järjestetään festivaalin yhteydessä pihajuhlat. Toukolan siirtolapuutarhan vieressä sijaitsevalla päiväkotialueella on tarjolla kierrätysaskartelua lapsille sekä kaikille avoin kirpputori (oma viltti tai muu alusta mukaan!). Flooran kahvilassa on tarjolla kahvia, keittoa ja muita herkkuja. Tervetuloa!

Peppi Pitkätossun mehula auki klo 15-16! Mehua, simaa, (joulu)torttuja, keksejä, kasvispiirakkaa ja rusinoita. Pariisinkatu 9, sisäpiha (pieni sade ei haittaa!) Tervetuloa!

Birger Kaipiaisen katu 4:n sisäpihalla pihakirppis, erityisesti lasten lelukirppis samaan aikaan osoitteessa . HUOM klo 9-13 

Posliinikatu 3:n loft-talon pihalla on kirppismeininkiä rummutuksen ja pienen naposteltavan ryydittämänä. Sekä Yhteistaideteos ” Tilkkutäkki ” Tule mukaan taiteilemaan ja värittämään katuliiduilla pihan kivetyksiä. Säävaraus. Tervetuloa!

Tapio Wirkkalan puistossa, Arabianranta 1, tarjolla kahvia, pullaa, mattoja, lamppuja, tuoleja, tarpeellista kotiin, osia scootteihin, sormiskateja, legoja, leluja, kirjoja… Tervetuloa takkahuoneeseen. 

hameentie-kirppis

Hämeentien avoin jättikirppis odottaa kipputorin pitäjiä! (Ota oma alusta mukaan ja asetu suljetulle Hämeentielle M-kaupan kulmalta Sarjiskeskukselle. Ei ennakkoilmoittautumisia. HUOM ethän jätä jälkeesi mitään roskaa.) Face-event löytyy täältä.

Hämeentielle tulossa jo tähän mennessä mm:

Tärähtäneet ämmät logoVaro keskiluokkaa! on Tärähtäneiden ämmien kaupunki-interventio, joka ottaa kantaa keskiluokkaisuuteen ja sen edustamiin arvoihin. Keskiluokan katsotaan koostuvan yhteiskunnan jäsenistä, jotka ovat hyvin toimeentulevia ja kokevat olonsa yhteiskunnassa taloudellisesti turvatuksi. Arabianranta on keskiluokkaisuuden kehto, jonka asukasarkkityyppi on valkoinen, suomalainen, hyvintoimeentuleva hetero. Keskiluokkaisuus on sosioekonomisen ihmisryhmän määrittelyn lisäksi myös elämänasenne ja ajatteluamme muovaava määritelmä, joka pitää sisällään tietynlaisen käsityksen oikeasta, väärästä, sopivasta ja sopimattomasta. Myynnissä magneetteja keskellä suljettua Hämeentietä.

Kierrätyskankaiset pipot esittelee ja myy pipoja.

Suljetun Hämeentien Pihakirppikselle ovat ilmoittautuneet myös seuraavat bloggaajat:

alex-andras

ALEXANDRA’S Olen 17 vuotias Alexandra pääkaupunkiseudulta. Blogini pääteemana on lähinnä muoti ja omat asuni. Tykkään myös valokuvaamisesta, musiikista sekä matkustamisesta joten nämäkin teemat esiintyvät blogissani aina sillon tällöin. Kirjoitan arjestani ja kaikenlaisista muista elämän iloista. ALEXANDRA’S

aamukahvillaAamukahvilla-blogia kirjoittelee Henriikka, kulttuurituotannon opiskelija Helsingistä. Aamukahvilla on blogi tyylistä, mutta myös letkeästä elämästä ylipäänsä. Suurin osa jutuista käsittelee vaatteita, mutta siinä sivussa puidaan muun muassa sisustusta, kirpputorilöytöjä, taidetta ja kulttuuria, matkustusta, pitkiä kahvihetkiä, isoja irtokarkkipusseja ja sitä, miten arjesta tehdään luksusta. Aamukahvilla

Sharonin blogi on 23-vuotiaan laulajatyttösen lifestyleblogi, joka kertoo Sharonin tyylistä ja elämäntyylistä. Blogi käsittelee arkisia asioita sopivan pinnallisesti ja runsaalla kuvamateriaalilla varustettuna. Sharonin

Natalie Vilen ”Nuori nainen Helsingistä, joka rakastaa kaikkea kaunista. Kirjoittelee omaa muoti, kauneus ja lifestyleblogia. Lähellä sydäntä ovat muoti, kauneus, näyttävät vaatteet, ystävien kanssa jaetut hetket, perhe, merkkilaukut, korkeat korot, matkustelu, hyvä viini sekä unohtumattomat illat juhlien parissa.” Natalie Vilen

laurainka

LAURAINKA Olen graafisen suunnittelun opiskelija ja etsin kokoajan uusia tapoja ilmaista itseäni. Pidän kirkkaista väreistä, piirtämisestä, valokuvaamisesta, kollaaseista ja kaikenlaisesta askartelusta. Blogissani haluan jakaa itseäni inspiroivia asioita ja toivottavasti myös inspiroida lukijoitani. LAURAINKA

Tuntuma Kaivoimme kaappeja ja löysimme sen verran ylimääräistä tavaraa, että päätimme laittaa myyntipöydän ensi lauantaina Arabian katufestivaalin pihakirppikselle. Tulemme myymään vanhaa suomalaista designia, kauniita arjen käyttötavaroita – enimmäkseen Nuutajärveä, Iittalaa ja Arabiaa. Tuntuma

Maria L. Hei! Olen Maria, 20-vuotias tyttö, joka on kiinnostunut valokuvaamisesta, vaatteista, kauneudesta ja matkustelusta.  Blogistani löydätkin pääasiassa päivän asuja, valokuvia, inspiraatiota ja palasia elämästäni. Maria L.