Kirppikset

515
AKF recycling RGB 150dpi

Festarialue täyttyy kirppiksistä! Varaa mukaan viltti, pöytä tai rekki ja levittäydy päivän ajaksi pitämään kirppistä festarialueelle. Paikkaa ei tarvitse varata ennakkoon.

HUOM! Kirpputoreille on varattu nurmialue Taideteollisen korkeakoulun edessä. Kääntöpaikan edessä ei kirppistelyä siis ollenkaan! Kirpputoritoimijoita pyydetään jättämään alue siistiksi ja viemään ylimääräiset tavarat mukanaan. Kierrätyskeskuksen pisteelle Kivitorille voi jättää myymättömät, hyväkuntoiset kirppiskamat.

Kuvitus: Camille Romano

18204862915 e15a231077 k

Kuva: Paavo Pykäläinen


Toukolan avoimet pihat

Pihakirppiksia ja kahviloita idyllisillä omakotitalojen ja taloyhtiöiden pihoilla, sekä taidetta ja esityksiä. 

Toukolan avoimet pihat ovat osa katufestaripäivän onnea, tule ja tee tapahtumasta totta lähettämällä meille yhteystietosi, pihan osoite ja lyhyt kuvaus siitä, mitä ja mihin aikaan pihallasi tapahtuu. Ilmoita oma pihasi mukaan: arabian.katufestivaali@gmail.com. 

Damaskuksentie 2
Arabianrannan Martat pitävät kahvilaa Damaskuksentie 2 kohdalla olevassa puistikossa. Myynnissä kahvia, suolaisia ja makeita vohveleita, sämpylöitä ja kasvissosekeittoa.

Damaskuksentie 6 / Arabian huvilat
Arabian huviloiden perinteinen pihakirppis klo 12–18. Paljon myyjiä, kahvila, ravintola ja mukavaa tunnelmaa. Tervetuloa!

Intiankatu 8 A
Kirpputori klo 13–17 – tervetuloa! 

Intiankatu 9
Intiankatu 9:ssä kirpputori ja pieni ravintola, jossa tarjotaan keittoa ja pientä makeaa.

Jaavantie 15 A
Kirpputori PikkuJaava on pikkurahalla toimiva katukirppis rauhallisella Jaavantiellä. Myynnissä erityisesti naisten ja lasten (+vauvojen) vaatteita ja pikkutavaraa. Säävaraus.

Jaavantie 16
Pihakirppis ja katukahvila klo 12–15. Myynnissä leluja, kodin sisustustavaraa ym.

Kongontie 8
Kahvila Simpukka on perinteiseen tapaan auki Arabian katufestivaalipäivänä puutarhassamme Kongontie 8:ssa n. klo 12–17. Lasten ideoimassa pihakioskissa myydään kotitekoisia mehujäitä ja muita virvokkeita, sekä keittoa ja muuta pientä purtavaa. Tänä vuonna bonuksena elävää sirkustaidetta! Lisäksi taloyhtiön yhteinen pihakirppis.

Kongontie 18
Kantolan pihalla Toukolassa pihakirppis ja taputeltavana vierailulla Annalan poni klo 12–18.