Kirjastoklubi: Debi & Sampo Kylmänen – Laulun tarina

417
esiintyjätnetti.jpg

Laulunkirjoittajien kirjastoklubi Arabianrannan kirjastossa keskiviikkona 27.3.2019 klo 18.00

Kirjastoklubi on intiimi ja rauhallinen ilta, jossa tarkastellaan Artisteja ja heidän tuotantoaan kuukausittain vaihtuvien teemojen kautta. Klubi kattaa keväällä kolme iltaa. Helmikuun teemana on Laulun tarina. Illan aikana keskustellaan ja tarkastellaan artistia lauluntekijänä. Kirjastoklubissa vierailevat Debi ja Sampo Kylmänen esittävät tuotantoaan ja antavat teemaan pohjautuvat haastattelut. Illan juontaa Anna Minkkinen.

Debi

Varhaisen aamun valo ja kastepisarat havupuiden oksilla. Voimakas tuuli avaran laakson läpi. Tunne, joka tulee musiikkiin. Debi on laulaja-lauluntekijä, joka inspiroituu luonnosta, ihmisistä ja elämän oivalluksista. Pop-folk henkinen musiikki on saanut vaikutteita eri maiden kansanmusiikista.

Sampo Kylmänen

Sampo Kylmänen on jo muutamassa indie-bändissä vaikuttanut laulaja-lauluntekijä, joka toimii nykyisin keulakuvana helsinkiläisessä Sunday Leaguessa. Kylmäsen kappaleissa mahtipontiset ja ajoin optimistiset taustat komppaavat surumielisiä ja haikeita lyriikoita, sekä melodraama ja punkenergia kulkevat käsi kädessä tarttuvien melodioiden kanssa. Illan aikana kuullaan kuitenkin hillitympiä akustisia versioita Sunday Leaguen kappaleista, sekä muutama toistaiseksi julkaisematon biisi.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tapahtuma on osa Arabia135Musiikkia! -projektia.