Kirjakampanjan loppurutistus on alkanut! Toimi nyt! Aikaa lahjoittaa 6.12. asti!

748
kirjakampanja_nosto_netti

Tarvitsemme sinua! Arabian peruskoulu on 460 oppilaan kasvava yhtenäiskoulu. Koulussa on hieno uusi kirjastotila, jonka hyllyt kaipaavat kirjoja ja kirjastomäärärahat ovat hyvin pienet. Nyt voit antaa lapsille ja nuorille lukulahjan!

Haastamme Artovan alueen yritykset ja yksityishenkilöt mukaan. Täytetään yhdessä hyllyt korkealaatuisella ja kiinnostavalla luettavalla. Osallistu kirjakampanjaan näin:

  • Tai lahjoita kirjoja. Kirjastoon otetaan vastaan hyväkuntoisia eri alojen kirjoja: sarjakuvia, runoja, näytelmiä, dekkareita ja tietokirjoja. Lasten kuvakirjoillekin on käyttöä, kirjastoa käyttää myös päiväkoti. Voit jättää kirjat Arabian peruskoulun vahtimestarille koulun aukioloaikoina, tai Kääntöpaikkaan, josta kirjat toimitetaan koululle.

Kampanjan koko tuotto lahjoitetaan kirjahankinnoista vastaaville opettajille. Rahoilla he ostavat sekä uusia kirjoja että vanhempia teoksia divareista. Rahalahjoitus tekee mahdolliseksi sen, että lukemista voi ostaa monipuolisesti, erilaisia lukijoita ajatellen.

Keräyksen tavoitesumma on 5000 euroa. Kampanja-aika on 6.10.–6.12.2011. Rahankeräyslupa: 8010/RLp/16/2011

Tästä voit seurata tavoitesumman karttumista:

Toimiva oman koulun kirjasto tarkoittaa mielekästä välituntitekemistä, kirjoista keskustelua oman luokan kanssa ja lukutaidon luontevaa kehittymistä. Kirjastotuokiot syventävät oppimista. Hyvä koulukirjasto on paikka, jossa voi rentoutua ja keskittyä lukemaansa. Koulun kirjastoa käyttää myös Päiväkoti Arabia – Päiväkotilapsille kirjasto omassa talossa on iso juttu.

Kampanja päättyy koulun kirjastossa joulukuussa järjestettävään tilaisuuteen, jonne kaikki lahjoittajat ovat tervetulleita. Tilaisuus on osa Artovan alueen elävää joulukalenteria.

Yritykset, oppilaitokset ja järjestöt! Tämä on mainio joululahjavinkki. Lahjoita lapselle lukemista! Voit myös haastaa muita alueen toimijoita mukaan.

Kirjakampanjan järjestävät: Arabian peruskoulun vanhempainyhdistys, Kääntöpaikka ja ARTOVA Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -kaupunginosayhdistys.

kirja5_netti

Kuvat: Kati Pelkonen