Alueemme kirjailijat lukevat tuotantoaan 21.11!

393

Kirjakampanja vierailee maanantaina 21.11. klo 17-18:30 Arabianrannan kirjastossa, Hämeentie 135 A. Tervetuloa!

Uusia tekstejä ja ajatuksia lukemisesta ja kirjoittamisesta. Lukemassa ja keskustelemassa aluemme kirjailijat Anja Erämaja, Seppo Heikkinen, Petri Karra, Heidi Köngäs ja Satu Manninen.

Heidi Köngäs aloittaa lukemalla upo-uutta lastenkirjaa Henkselirouva ja Pusu-Sammakko, sitten Anja Erämaja ja Satu Manninen lukevat runoja, Seppo Heikkinen lukee proosanäytteitä kirjastaa Mansikkakarnevaalit ja lopuksi estraadin valtaa Petri Karra Kohtalonohjaajan kera.

Kirjailijoiden kanssa keskustellaan myös lukemisen ja kirjoittamisen yhteydestä – mitä he lukivat lapsina ja mitä he lukevat nyt. Mikä kirja oli lapsena tärkeä? Mikä kolahti koululaisena? Miten esikoiskirja syntyi? Mitkä kirjat ovat innostaneet kirjoittamaan? Mitä lukemista suosittelet juuri nyt?

Vierailu on osa Kirjakampanjaa jolla kerätään kirjoja Arabian koulun kirjastolle. Voit tuoda mukanasi kirjalahjoituksen tai osallistua keräykseen täältä.

Tapahtuman jälkeen voit suunnata Kääntöpaikalle jossa heti perään 18:30 aletaan suunnitella aliueemme ensimmäistä Kotikaupunkipolkua. Siitä enemmän täältä.