Kierrätyskeskus: ”Tavaroita, joilla on tarinoita.”

483

Kierrätyskeskuksen Hyvä kiertää -auto päivystää Arabianmäen puistossa lauantaina 12.5. klo 12.00–17.30. Autoon otetaan vastaan kotitalouksista tarpeettomiksi jääneitä, mutta ehjiä ja puhtaita pientavaroita, kuten vaatteita, kenkiä, kirjoja, levyjä, astioita, harrastusvälineitä, pienelektroniikkaa ja polkupyöriä. Autoon ei oteta huonekaluja. Käyttökelpoiset huonekalut voi toimittaa suoraan Kierrätyskeskuksen kauppoihin tai niille voi tilata maksuttoman noudon. Arabianmäen puistossa paikalla on myös Stena Technoworldin keräyshäkkejä, joihin voi jättää sähkö- ja elektroniikkaromua.

Tavaralahjoituksia otetaan vastaan myös Kierrätyskeskuksen kaupoissa arkisin 10–20 ja lauantaisin 9–15. Huom! Lauantaina 12.5. Helsingin kauppamme Kyläsaaressa ja Hietalahdessa palvelevat poikkeuksellisesti klo 18 asti!

Lähimpänä Arabianrannan asukkaita palvelee Kyläsaaren kauppa osoitteessa Kyläsaarenkatu 8. Tervetuloa tekemään edullisia löytöjä!

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhteisö. Toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen jätteen määrää vähentämällä ja ympäristötietoisuutta lisäämällä.

http://www.kierratyskeskus.fi