Kohti Kestävää Arabiaa – Portti kestävään elämään!

752
Ilmakuva arabia ria muokattu

VASTAA KESTÄVÄ ARABIA KYSELYYN!

(kyselyyn vastaaminen vie 2-3 min)

Tervetuloa Artova-alueen kestävän kehityksen sivuille! Täältä tulet löytämään esimerkiksi lähimmän kierrätyspisteesi, alueen kestävät palvelut ja tietoa miten pienennät omaa hiilijalanjälkeäsi. Sivuilta löytyy paljon tietoa ja videoita kestävästä elämäntavasta. Kestävä Arabia on myös yhteisö, joka löytyy Facebookista.

Huom. sivujen sisältöjä päivitetään! Puuttuuko sivuilta jotain? Lähetä vinkkiä kestava.arabia@gmail.com

 

AJANKOHTAISTA

16.3. Onko taloyhtiösi kiinnostunut aurinkosähköjärjestelmän yhteishankinnasta ja tekemään siihen liittyvän kartoituksen hyvällä kampanjatarjouksella? Ota pikaisesti yhteyttä kestava.arabia@gmail.com ja kysy lisää!

7.3. Aurinkosähköä kerrostaloihin! infotilaisuus taloyhtiöille Arabianrannan kirjastossa klo 17-18:30.

20.1. Kestävä Arabia kyselyyn tuli kilpailukampanjan aikana 148 vastausta! Kiitos kaikille vastanneille

2017

12.12. Jätevapaa Arki -tilaisuus klo 18-20 Arabianrannan kirjastolla. Katso lisätietoja täältä ja tervetuloa mukaan!

10.11. Facebook-yhteisö Kestävä Arabia on avattu.

Ryhmän tarkoituksena on tehdä kestävästä elämästä yhdessä helpompaa ja hauskempaa. Liity mukaan joukkoon!

 
12.10. Arabianrannan kirjastossa klo 18 – 20 Kohti Kestävää Arabiaa! -ilta. Tervetuloa!

Tapahtuman juliste


9.10.2017 Artova mukana kiertotalouden kokeilussa

Artova on valittu 118 hakijan joukosta mukaan Valtioneuvoston kanslian järjestämään kiertotalouden kokeiluun! Kokeilun tavoitteena on edistää kestävää elämäntapaa ja kiertotalouden ratkaisuja alueella. Tervetuloa 12.10. klo 18-20 Arabianrannan kirjastoon kuulemaan mistä on kyse. Tilaisuudessa WWF:n ja Sitran asiantuntijat alustavat elämäntapamme kipukohdista ja kiertotalouden mahdollisuuksista. Lisäksi ideoidaan yhdessä ratkaisuja siihen, miten voisimme elää kestävämmin ja miten siitä voitaisiin tehdä alueellamme helpompaa! Voit osallistua tapahtumaan myös Facebookissa. Jos haluat lisätietoja tai haluat liittyä Artovan kestävän kehityksen toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä: artova.kestavakehitys@gmail.com


10.3. 
Aurinkoenergia-ilta 22.3 klo 18-20 Arabianrannan kirjastolla!


15.1. Arabianrannasta Yhteisöenergia-kampanjan pilottialue 

Arabianranta on valittu Maan ystävien Yhteisöenergia-kampanjan pilottialueeksi. Kampanjan tavoitteena on edistää hajautetun uusiutuvan energian tuotantoa Suomessa. Pilotissa tiedotetaan alueen asukkaita uusiutuvien energiamuotojen mahdollisuuksista ja etsitään kansalliseksi suunnan antajaksi edelläkävijä-taloyhtiötä, joka olisi kiinnostunut asentamaan aurinkosähkövoimalan omalle katolleen. Oikein mitoitettuna omalla voimalalla voi tuottaa halvempaa sähköä kuin mitä verkosta voi ostaa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä!

Lue lisää osoitteesta www.yhteisoenergia.fi 

 


 

Kestävän kehityksen sivuja ja konseptia päivitetään jatkuvasti. Sivut ovat yhteisöllisesti tuotetut meitä kaikkia varten. Jos huomaat virheen tai keksit miten sivuja voisi parantaa, niin ota yhteyttä artova.koordinaattori@gmail.com tai kestava.arabia@gmail.com. Kestävän kehityksen ryhmä kokoontuu myös säännöllisesti pohtimaan miten kestävää elämäntapaa voisi edistää alueellisesti. Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita. Jos olet kiinnostunut, laita viestiä yllä oleviin sähköpostiosoitteisiin ja lisäämme sinut sähköpostilistalle.

 

Kestävän kehityksen ryhmän tavoitteena on edistää ekologista kestävää kehitystä Artovan alueella. Ryhmä pyrkii mm kehittämään ja kokeilemaan paikallisia ja skaalautuvia ratkaisuja globaaleihin ympäristöongelmiin, vaikuttamaan paikallisiin ja ajankohtaisiin ympäristökysymyksiin, edistämään ympäristötietoutta ja ympäristömyönteistä käyttäytymistä sekä tarjoamaan asukkaille ja muille alueen toimijoille mahdollisuuksia kestävämpään elämäntapaan. Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Yhteystiedot:

kestava.arabia@gmail.com

Tallenna