Kesäkurssit

737

Kurssi-ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä.

Bollywoodtanssin intensiivikurssi
Aika: ma 9.8. ja ti 10.8. kello 18-20
Ohjaajana Rumpa Saha
max osallistujamäärä: 15
Hinta: 30 e / 35 e

Rumpa Saha aloitti klassisen intialaisen tanssin opiskelun Kalkutassa viisivuotiaana ja koulutus kesti perinteiseen tapaan 10 vuotta. Hän suoritti tanssijan tutkintonsa 15-vuotiaana ja jatkoi sen jälkeen opintojaan Intiassa vielä muutaman vuoden. Hän on esiintynyt ja opettanut säännöllisesti sekä Kalkutassa että Suomessa.
Suosituista Bollywood-musikaalielokuvista tuttu tanssilaji sekoittaa intialaiset klassiset tanssit maustaen ne showtanssilla,hip hopilla, afrolla, itämaisella ja discotanssilla. Rytmikäs bollywoodtanssi on riemastuttavan mahtipontista, humoristista ja täynnä tunnetta.

Joogaa miehille
Aika: la 14.8. kello 14.30-16.30 & su 15.8. kello 14.30-16
Ohjaajana Maria Totro
max osallistujamäärä: 15
Hinta: 40 e / 45 e

Miehille tarkoitetulla joogan intensiivikurssilla tutustumme joogan eri työvälineisiin. Helppoja, yksinkertaisia harjoituksia, joiden avulla niin mieli kuin keho kevenee. Tervetuloa mukaan niin aloittelijat kuin joogaan jo tutustuneet.
Ota mukaan oma joogamatto tms. alusta ja mukavat joustavat vaatteet.

Joogan intensiivikurssi
Aika: la 14.8. kello 11-13 & su 15.8. kello 11-12.30
Ohjaajana Maria Totro
max osallistujamäärä: 12
Hinta: 40 e / 45 e

Joogan intensiivikurssilla tutustumme joogan eri työvälineisiin; yksinkertaisesti tehtyihin liikkeisiin (asana), sekä hengityksen ja liikkeen yhdistämiseen, visualisointiin sekä mantraan; äänen käyttöön harjoituksessa. Voiman, tasapainon ja notkeuden lisäksi, jooga lisää tietoisuutta niin omasta kehosta kuin mielestä. Tervetuloa mukaan niin aloittelijat kuin joogaan jo tutustuneet.
Ota mukaan oma joogamatto tms. alusta ja mukavat joustavat vaatteet.

Ompeluseura
Avoin ompeluseura tiistaisin klo 18-21 Kääntöpaikan alakerrassa (saa tulla myöhemmin ja lähteä aiemminkin). Toimii periaatteella tule kun pääset ja jaksat. Mukaan omat materiaalit, kiinnostuksen mukaan, mahd. kirjoja & lehtiä inspiroitumiseen, kynää ja paperia ideoiden ym. kirjaamiseen. Kääntöpaikasta löytyy ompelukoneita, saumureita ja ompelutarvikkeita.
Oletettavasti toiminta sisältää esim. virkkausta, neulontaa, ompelua, korujen tekoa, fiilistelyä ja funtsailua siitä mitä haluis tehdä. Työskennellä voi siis kuivilla, "ei sotkevilla matskuilla" (=ei värjäystätai kankaanpainantaa) Jos kiinnostusta sotkusempiin menetelmiin löytyy,
voitaneen joskus varata Kääntiksen Sotku-puoli erikseen projektiluontoisesti.
Mitään taitoja EI tarvi olla vielä hallussa, voi tulla myös vaan fiilistelemään ja juomaan kupposen teetä. Maksuton.

Meditaatiokursseja
ma 24.5., ma 31.5., ma 7.6., ma 21.6.,ma 28.6. ja to 1.7. kello 18-20
Mitä meditaatio on, miten se vaikuttaa. Erilaisia harjoituksia pyrkimyksenä päästä alkuun meditaatiossa. Tilaisuudet ovat maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista.