Kekrijuhla 10.11.2018

334
pukki.jpg

KEKRIJUHLA

 

Koko perheen tapahtumassa juhlitaan mennyttä satokautta hullutellen. Ennen vanhaan uskottiin, että tähän aikaan vuodesta henget, maahiset ja muut menninkäiset ovat liikkeellä! Laita naamiaisnuttu niskaan ja lyhty käteen ja tule mukaan!

 

Juhlat alkavat Annalasta tasan klo15, jolloin on tanssiesitys (Seurasaaren kansantanssijat ), tarinointia ja perinneleikkejä.

Pientä maksua vastaan Violan talli ajeluttaa valjakolla ja Hyötykasviyhdistyksen kahviosta saa taas maanmainiota satokauden soppaa!

 

Kekrikulkue suuntaa puoli kuuden jälkeen musiikin saattelemana kohti Arabianrantaa, jossa poltetaan kekripukki klo 18.15(säävaraus).

 

Olkipukki poltetaan Rantapuistossa (Toini Muonan kadun ja Rörstrandin kadusta välimaastosta rantaan päin). Tänä vuonna valaisemme rannan vain ulkotulin, joten otsalamppu, taskulamppu, vilkkuva ledvalo tai muu valonlähde on tarpeen!

 

Kekrijuhla järjestetään yhteistyössä Hyötykasviyhdistyksen kanssa. Tapahtumassa mukana myös Annalan ponitalli, Wihreän Oksan werstas ja Helsingin pelastuskoulun oppilaskunta.

 

Myyntipaikkoja ulkona, tiedustelut info@hyotykasviyhdistys.fi ja 040 455 7142.