Kaupunginosayhdistys aloitti uudistumisen Arabianrannan Ilotulituksella

1186
kuva1.jpg
kuva1.jpg

Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki-kaupunginosayhdistys kutsui kaikki alueen asukkaat ampumaan omia raketteja uudenvuodenaattona rantapuistoon ja paikalle saapui enemmän juhlijoita kuin kukaan osasi odottaa. Sadat ja sadat osallistujat varmasti osaltaan kertovat kuinka kovasti alueelle kaivataan tapahtumia.

Väenpaljous, pimeys, tuli ja raketit saivat aikaan hienon juhlatunnelman ja kaikenikäiset juhlijat näyttivät nauttivan kovasti. Tapahtuman aloitti Trio Taika maagisella tuliesityksellä ja innokkaimmat ampuivat rakettejaan jo tuolloin. Esityksen jälkeen alkoi varsinainen yhteistulitus ja saimme ihailla upeaa, yhteistä ilotulitusta.

kuva2.jpg

Seuraavan päivän siivoukseenkin osallistui runsaasti kaikenikäisiä ja noin kolmen aikaan iltapäivällä rantapuisto oli varmasti yksi Helsingin puhtaimmista paikoista uudenvuodenpäivänä.

kuva3.jpgTapahtumaa tukivat Art And Design City Helsinki Oy ja Olotila.

 

Kaupunginosayhdistykseen valittiin uusi hallitus joulukuussa ja hallituksen ensisijaisia tavoitteita vuodelle 2008 ovat yhdistyksen toiminnan avaaminen asukkaille ja muille alueen toimijoille, sekä toimia aktiivisesti yhdessä asukkaiden kanssa ja olla tiiviissä yhteydessä alueen muihin toimijoihin. Pyrimme myös vaikuttamaan yhteiskerhotilojen pikaiseen saamiseen.

 

Kaupunginosayhdistys toimii alueen asukkaiden etujen valvojana ja tekee aloitteita alueen viihtyvyyden ja palvelujen parantamiseksi.

 

Uudistuva kaupunginosayhdistys järjestää jatkossakin ilotulituksen kaltaisia tapahtumia. Lähetäthän siis yhteistietosi osoitteeseen kaupunginosayhdistys@gmail.com niin voimme kertoa tapahtumista, sekä uudistuvasta toiminnasta.

kuva5.jpg

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille, pidämme teihin yhteyttä!
Ps. Kuulemme myös mielellämme sinun kuulumiset.

Teksti: Janne Kareinen
Kuvat: Aino Korpela