Katutaideryhmä G-REX maalaa seinämaalauksen rivitalon päätyyn Arabian Katufestivaalilla

446
Photo_26.6.2014_20.51.30.jpg

Kuva: Ossi Pirkonen / G-REX

IIIKS! Ennen kuin saamme tietää 8-kerroksisen kerrostalon muraalin päätöksestä voimme iloiten kertoa, että katutaideryhmä G-REX maalaa seinämaalauksen rivitalon päätyyn Arabian Katufestivaalilla! <3

G-REX on Grafia ry:n ammattikuvittajien ja suunnittelijoiden ryhmä, joka tähtää toiminnallaan graafisen taiteen ja kuvituksen esiintuomiseen kaupunkitilassa. G-REXin toiminta edistää muraalitaidekulttuuria ja tarjoaa vaihtoehtoja kaupallisille kuville kaupunkikuvassa. Ryhmä pyrkii edistämään laillista kaupunkitaidekulttuuria muraalimaalauksen saralla. Taustalla vaikuttaa ihmisläheinen ajatus kaupunkitilan viihtyisyydestä.

”Luomme ankeista ja unohdetuistakin tiloista värikkäitä, iloisia ja leikkisiä kaikkien kaupunkilaisten riemuksi. Laadukas kaupunkitaide vaikuttaa yllättävyydellään positiivisesti. Se saa kaupunkilaiset kokemaan arjen elävämmäksi ja kauniimmaksi sekä parhaimmillaan aktivoi heitä eteenpäin oman lähiympäristönsä kehittämiseksi parempaan suuntaan. Näyttävät seinämaalaukset lisäävät myös alueensa kulttuurista arvoa.”