Paikalliset

1125
ArabiaDesignCentre

Arabia toimii kotina, työpaikkana, kampuksena sekä lounaskohteena monelle. Katufestivaaleilla pääset kurkkaamaan mitä ihmeellisempiin myymälöihin, maistelemaan aitoja Arabianrantalaisia herkkuja ja osallistumaan paikallisten järjestämiin työpajoihin. Koe paikallisten Arabia!


 

Kuvittele yhdessä! (Iittala & Arabia Design Centre 11-15)

Tehdään yhdessä taideteos: tule koristeluworkshoppiin Muotoilukeskukseen. Myymälässä dreijausta 12-15. Linkki webbiin: http://www.designcentrehelsinki.com/calendar/event/2404/ FB: https://www.facebook.com/pg/designcentrehelsinki/photos/?tab=album&album_id=1762420470702480 Insta: #designcentrehelsinki


 

TOKYOn kevätmyyjäiset – 12-19

springsales banneri

Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun ylioppilaat TOKYO ry järjestää perinteiset kevätmyyjäisensä Arabian katufestareiden yhteydessä Aalto ARTSin Arabian kampuksella, Hämeentie 135 C. Kevätmyyjäisissä on tarjolla Aalto ARTSin opiskelijoiden uniikkeja tuotteita, designia ja taidetta!

Myyjäiset käynnistyvät lauantaina klo 12 ja kestävät  aina iltaseitsemään saakka. Kevätmyyjäiset tarjoavat täydellisen tilaisuuden löytää mitä persoonallisimpia lahjoja kevään ja kesän juhliin, uusien tekijöiden taidetta, muotoilua ja käsitöitä.

Myyjäistunnelmassa on mukana myös TOKYOn makeita ja suolaisia herkkuja tarjoava myyjäiskahvila, sekä saman rakennuksen pohjoispäädyssä sijaitseva ravintola Kipsari herkullisen vegaanibrunssin merkeissä!


 

Bokvillan, Arabian asukastalot – 10-18

ArabianAsukastalot Logo

Bokvillanilla kasvomaalaus-workshop klo 14.00.Tule tutustumaan maalaamisen perustekniikoihin ja tee juhlapäivästä erityinen omalla maalauksella! Voit ottaa mukaan myös omat maalit ja siveltimet. Luvassa myös pieniä esityksiä koko perheelle.

Kaffila Bokvillanissa tarjoillaan myös katufestareiden aikaan ihania leivonaisia, tuoretta pullaa, vastajauhetuista pavuista keitettyä kahvia ja herkullista keittolounasta. Sään salliessa Bokvillanin puisto kutsuu piknikille ja vanha huvila viehättävine kahviloineen tarjoaa suojan myös sateella.


 

Arabianrannan taiteilijoiden työhuonekierros & Värityskuva-työpaja (Hämeentie 155 A ja C -raput, 11-15)

Ohjatut kävelykierrokset: klo 11 ja klo 14 Hämeentie 155 edestä.
Työhuoneissa voi myös vierailla omatoimisesti klo 11–15 välillä.

Kierroksilla ammattitaiteilijat antavat työnäytöksiä ja kertovat töistään sekä työvälineistään. Tapahtuma on maksuton. Lisätietoja ja ennakkoilmoittautuminen ohjatuille kierroksille facebookissa https://www.facebook.com/events/1832346103458160/ .

Löydät meidät myös festivaalialueelta; jaamme teltan Helsingin Yrittäjät – Vanhakaupunki ry:n kanssa. Teltassamme pääset luomaan taiteilijoiden tekemiin värityskuviin oman lumoavan värimaailmasi. Toivotamme kaikki sydämellisesti tervetulleiksi!

Tiedustelut: katri.aikio@metropolia.fi

Kierroksen on tuottanut CoINNO Palvelukehittämisellä sykettä vapaa-aikasektorille -hanke. CoINNO on kaksivuotinen Uudenmaan liiton EAKR-hanke.


 

Kirjasairaala ja verenpainetta (Arabianrannan kirjasto 10-13)

Mittaa verenpaineesi kirjastolla klo 10-12.
Lasten kirjasairaala klo 11:00 – 13:00. Lapset pääsevät kirjasairaalan lääkäreiksi korjaamaan kirjaston rikkoutuneita kirjoja. Kirjasairaalan päätteeksi potilaina toimivat kirjat pääsevät lähtemään heti lasten mukana kotiin. Kirjasairaalassa keskustellaan siitä, miten kirjoja tulee käsitellä ja millä tavoin kirjat voivat rikkoutua.


cafeflora