Kääntöpaikka ja Käpytikka etsivät työharjoittelijaa

361
kaantislogomv_pieni

Kulttuuri- ja asukastalo Kääntöpaikka hakee

TYÖHARJOITTELIJAA

tuottamaan yhdessä Käpytikan nuorten kanssa heille suunnattua kulttuuritoimintaa.

Käpytikkatalossa asuu 21-31 -vuotiaita kehitysvammaisia nuoria. Aloite toiminnalle on lähtenyt nuorilta itseltään. Talon asukkaat ovat aktiivisia ja toimeliaita ja heillä on aikaisempaa kokemusta kulttuuriprojekteihin ja Kääntöpaikan toimintaan osallistumisesta.

Työharjoittelun / projektin sisältö:
– Toiminnan suunnittelu Käpytikan asukkaiden kanssa
– Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen talokerhoavustuksen hakeminen
– Kerran kuukaudessa lauantaisin klo 12-14 toteutettavan toiminnan koordinointi (ei vaadi välttämätöntä läsnäoloa)

Toivomme projektiin mukaan toimeliasta, innostavaa ja suvaitsevaista ihmistä! Meillä on tarjota harjoittelijalle kiinnostava oppimisympäristö Helsingin Arabiassa, ohjaaja tueksi projektin ajaksi sekä mielenkiintoisia kontakteja. Kääntöpaikalla järjestetään monimuotoista aktiviteettia kaikille Arabianrannan, Toukolan ja Vanhankaupungin asukkaille. Talo toimii sekä avoimena pajatyyppisenä tilana asukkaille että kymmenien viikoittaisten kurssien ja tapahtumien tilana. Kääntöpaikka on elävä kulttuuritalo, jossa mahdollistetaan osallistuminen ja yhteisöllinen toiminta. Viikoittainen kävijämäärä on n. 600 henkilöä.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan elo- tai syyskuussa 2011. Harjoittelun laajuus voidaan sopia erikseen. Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia 30.8. mennessä osoitteeseen kaantopaikka@gmail.com.

Lisätietoja:
www.kaantopaikka.fi
www.kapytikka.fi
Saara Vanhala
Koordinaattori
Kulttuuri- ja asukastalo Kääntöpaikka
kaantopaikka@gmail.com
p. 044 2750 180