Jyryä ja jylinää liikuntatapahtuma 17.8.

307

Pornaistenniemellä järjestettävässä tapahtumassa luvassa hauskaa ohjelmaa ja liikuntaa kaikenikäisille! Pikkulapsille temppurata, leikitystä sekä kasvomaalausta. Hieman vanhemmille arviointijuoksua, kyykkyheittoa ja suunnistusta ja melontaa. Ohjelmassa myös letunpaistoa!

Jyryn uusi melontavaja valmistuu toimintapaikalle, vajalta pääsee melomaan merelle. Tapahtumassa voit myös ilmoittautua Jyryn syksyn tunneille, lisätietoa löytyy täältä: https://www.helsinginjyry.fi/

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä kaupunginosayhdistys Artovan ry:n kanssa.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

//

Helsingin Jyry on aktiivinen urheilun yleisseura. Kunnia-asiamme on tarjota kaikille mahdollisuus korkeatasoiseen liikunta- ja urheiluharrastukseen. Seuran toiminnassa sekä matalan kynnyksen kuntoliikunta että huipputason kilpaurheilu yhdistyvät saumattomasti.

Jyry on perustettu vuonna 1902. Vuosi 2022 on seuran 120-vuotisjuhlavuosi, jota juhlistamme monin tapahtumin. Seura on Työväen Urheiluliiton (TUL) ja Suomen Voimistelu- ja Urheiluliiton (SVUL) perustajajäsen. Helsingin Jyryssä voi harrastaa useita lajeja. Seura elää ajassa, ja lajikirjo onkin vaihdellut vuosien varrella. Nykyisin Helsingin Jyryn lajeja ovat koripallo, melonta, voimistelu ja tanssi, suunnistus ja yleisurheilu.

https://fb.me/e/2Hs0M3M1f